Ανοικτή επιστολή της Γεωργίας Σμαργιανάκη

Petite Perle 300×250

Αγαπητές Συνδημότισσες και αγαπητοί Συνδημότες,

Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 αποτελούν μια κρίσιμη αναμέτρηση για τη πορεία του Δήμου Μαλεβιζίου, τον τόπο μας, την καθημερινότητά μας για την ίδια την ποιότητα της ζωής μας.
Πρόκειται να εκλέξουμε τους ανθρώπους στους οποίους θα εμπιστευτούμε τον τόπο μας και το μέλλον του.
Αρχικά σας καλώ λοιπόν να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα και να ψηφίσετε τους ανθρώπους εκείνους που μπορούν επάξια να σας εκπροσωπήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ονομάζομαι Γεωργία Σμαργιανάκη και είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, με υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου τον Δημήτρη Πιτσικάκη.
Προσωπικά πιστεύω στην Αυτοδιοίκηση γιατί πιστεύω πρώτα από όλα στην έννοια του πολίτη και στις δυνατότητες να παίρνουμε εμείς οι ίδιοι την ζωή στα χέρια μας. Εργάστηκα για 17 χρόνια ως διοικητικό-οικονομικό στέλεχος στον Δήμο Γαζίου και μετέπειτα στο Δήμο Μαλεβιζίου.
Από τις θέσεις στις οποίες υπηρέτησα γνώρισα από πρώτο χέρι τους ανθρώπους και τα προβλήματα του τόπου μας καθώς και τις παθογένειες του συστήματος.
Γνώρισα όμως και τις αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές του τόπου μας, οι οποίες σας διαβεβαιώνω ότι είναι τεράστιες. 'Εως σήμερα δεν έχουν αξιοποιηθεί λόγω του ανύπαρκτου ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού και της απουσίας μακροπρόθεσμης προοπτικής εκ μέρους των αιρετών οργάνων.
Σας καλώ τέλος να παρατηρήσετε γύρω σας και να αναρωτηθείτε αν πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι και να νοιώθουμε ασφαλείς από τη σημερινή κατάσταση του Δήμου μας: καθαριότητα , νερό, σχολική στέγη, δημοτικός φωτισμός, αγροτική οδοποιία, πολιτική προστασία. Σημαντικά έργα υποδομών που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη συνολική εικόνα του Δήμου μας αντικαθίστανται από πρόχειρα έργα βιτρίνας που αποσκοπούν μόνο στην επανεκλογή.
Αν αναρωτηθείτε για όλα αυτά είμαι σίγουρη ότι θα αποφασίσετε να μας στηρίξετε για να αλλάξουμε σελίδα.
Ο εκλογικός νόμος επιτρέπει τέσσερις (4) σταυρούς στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και σας ζητώ να είμαι ένας από αυτούς, δίνοντας μου έτσι την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι και ΘΕΛΩ και ΜΠΟΡΩ να βοηθήσω τον τόπο μας.
Προσωπικά δεσμεύομαι οι προτεραιότητες μου να είναι πάντοτε εναρμονισμένες με τις ανάγκες σας.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Η Γεωργία Σμαργιανάκη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Συνεργασία Ευθύνης και επικεφαλής τον Δημήτρη Πιτσικάκη.

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ