Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Συριγωνάκη στη Πυροσβεστική Υπηρεσία

Petite Perle 300×250
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, οποίος είναι και Πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, είχε μια συνάντηση ιδιαίτερης σημασίας, με το Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Αρχιπύραρχο κ. Τσικαλά Γεώργιο, τον Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Ηρακλείου Αντιπύραρχο κ. Σταυρακάκη Γεώργιο, το Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου Αντιπύραρχο κ. Δασκαλάκη Σταύρο και το Πρόεδρο του Σωματείου Πυροσβεστών Ν. Ηρακλείου κ. Ανδρεαδάκη Βασίλειο.
Συζητήθηκαν πολλά σημαντικά θέματα που αφορούν στη Πολιτική Προστασία και την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, αλλά και ζητήματα που απασχολούν τη Πυροσβεστική Υπηρεσία γενικότερα και που χρήζουν σοβαρής αντιμετώπισης, ώστε αυτή να καταστεί ακόμα περισσότερο ουσιαστική και αποτελεσματική στο βαρυσήμαντο Έργο της.
Ο κ. Συριγωνάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του, αλλά και όλων των Πολιτών, για την αφοσίωση, την αποτελεσματικότητα και πολλές φορές την αυτοθυσία, που επιδεικνύουν όλα τα στελέχη της Υπηρεσίας, όποτε αυτή καλείται να ενεργήσει και διαβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι η Περιφέρεια Κρήτης και ο ίδιος, θα είναι πάντα στο πλευρό της, ώστε ο Πολίτης να αισθάνεται ασφαλής σε οποιαδήποτε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κι αν βρεθεί.

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ