Μιχάλης Καραμαλάκης: «Είμαστε εδώ για να εργαστούμε σκληρά προς όφελος του δημότη»

Petite Perle 300×250

Ιδιαίτερα εγκάρδια ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν στον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, οι δημότες σε Βασιλειές, Καρκαδιώτισσα, Ρουκάνι, Καλού, Κυπαρίσσι και Προφήτη Ηλία. Οι πλατείες και τα καφενεία που επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας»
κατακλύστηκαν από κόσμο που έσπευσε να τον συναντήσει, να του σφίξει το χέρι και να του δηλώσει την υποστήριξή του.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης, έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής σε όλες τις περιοχές όπου περιόδευσε για να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς των ανθρώπων τους και να συζητήσει μαζί τους τις προτάσεις τους για την γρηγορότερη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Με τους συνεργάτες μου βρεθήκαμε στις Βασιλειές, στην Καρκαδιώτισσα, στο Ρουκάνι, στο Καλού, στο Κυπαρίσσι και στον Προφήτη Ηλία. Είμαι πολύ συγκινημένος από την υποδοχή που μας επεφύλαξαν αλλά και για την εμπιστοσύνη δείχνουν στην παράταξή μας. Δε θα σταματήσω να επαναλαμβάνω πως για εμένα και τους συνεργάτες μου, όλοι οι πολίτες του Ηρακλείου είναι ίσοι όπου κι αν διαμένουν. Κοντά ή μακριά από την πόλη του Ηρακλείου, θα αισθανθούν από την πρώτη κιόλας μέρα την αλλαγή στη διοίκηση του δήμου, εφόσον μας τιμήσουν με την ψήφο τους. Έχουμε σκοπό να δουλέψουμε ομαδικά για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, για ένα Δήμο όπου τα προβλήματα θα επιλύονται γρήγορα με στόχο την καλύτερη ποιότητα
ζωής μικρών και μεγάλων».

 

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ