Μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργου Αθανασάκη για τις εκλογές

Petite Perle 300×250

Λιγότερα από δυο εικοσιτετράωρα απομένουν ως τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο υποψήφιος δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Λασίθι ώρα ευθύνης», Γιώργος Αθανασάκης, στέλνει το δικό του μήνυμα στους ψηφοφόρους:

«Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Σε λίγες ώρες καλείστε να εκλέξετε τη νέα Δημοτική Αρχή Οροπεδίου, αυτή που για τα επόμενα πέντε χρόνια θα διαχειριστεί τις τύχες του τόπου μας.

Το Οροπέδιο Λασιθίου τις τελευταίες δύο τετραετίες παρέμεινε σε στασιμότητα. Κανένα σημαντικό για την ανάπτυξη του έργο δεν προχώρησε. 

Οι λίγες παρεμβάσεις που έγιναν είχαν καθαρά διαχειριστικό χαρακτήρα.

 Δεν έδωσαν  τη ζωή που λείπει από τα ξεχασμένα χωριά μας ούτε αντιμετώπισαν  με επιτυχία τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας των λιγοστών κατοίκων που έχουν απομείνει.

Ο Συνδυασμός μας γεννήθηκε ακριβώς για να καλύψει αυτά τα κενά.

Με πρόγραμμα, όραμα για το αύριο και πολύ διάθεση για δουλειά αποφασίσαμε να βρεθούμε στον εκλογικό στίβο.

Σε αυτή μας την προσπάθεια δεχθήκαμε συκοφαντίες και άδικες επιθέσεις, χωρίς να καμφθούμε.

Προσωπικά με γνωρίζετε. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, εδώ δημιούργησα την οικογένεια μου.

Δεν είμαι ανεπάγγελτος και δεν περιμένω να αποκομίσω χρήματα απ' αυτή την προσπάθεια.

Μοναδική μου επιθυμία να προσφέρω στον τόπο μου. 

Να δω όλα τα χωριά μας να αναπτύσσονται ισόρροπα και όλους τους Δημότες να αντιμετωπίζονται ίσα.

Στα «μετάλλια» που μου προσέφερε η ζωή θέλω να προσθέσω κι αυτό της έντιμης και παραγωγικής δημαρχιακής θητείας με την ψήφο σας.

 Επιθυμώ σε πέντε χρόνια να σας κοιτάξω κατάματα, όπως σας κοιτάζω τώρα, και να κριθώ για το έργο που αφήνω πίσω μου, βασισμένο σε όσα σας υποσχέθηκα, κι όχι να κρυφτώ γιατί υπήρξα ανάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Αυτή είναι η δέσμευση μου και γι αυτήν ζητώ, με τη μεγάλη και καλή ομάδα των συνεργατών-υποψηφίων συμβούλων μου, την ψήφο σας στις 8 Οκτωβρίου.

Για να γυρίσουμε σελίδα και να δούμε το Οροπέδιο Λασιθίου να πηγαίνει μπροστά, ενωμένο και πρωτοπόρο, όπως το κατέγραψε η ιστορία και μας τα παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές».

 

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ