Μαίρη Χρονοπούλου: Τι είχε ζητήσει η ηθοποιός από την Ευανθία Ρεμπούτσικα για την κηδεία της

Petite Perle 300×250

Σε ηλικία 90 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή η Μαίρη Χρονοπούλου, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά από νοσηλεία με βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού αναφέρει: «Σήμερα 06/10/2023, και ώρα 14:12 μμ κατέληξε η γνωστή ηθοποιός ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας, στην οποία νοσηλευόταν από 02/10/2023. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει η ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν», είχε αναφερθεί μέχρι και στην κηδεία της. Η ηθοποιός είχε μοιραστεί τις σκέψεις της για το πώς θα ήθελε να είναι το τέλος της, ενώ είχε πει επίσης, ότι υπήρχαν πράγματα, τα οποία ήθελε να οργανώσει.

Όταν ρωτήθηκε, γιατί νιώθει την ανάγκη να μιλά για το τέλος της ζωής της, η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε: «Γιατί έρχεται το τέλος μου. Αυτά τα έχω οργανώσει όλα. Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις».

201611081328100_0124_MERI_XRONOPOYLOY_7112016

«Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω κάθε βράδυ κι όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου. Ζήτησα από την αγαπημένη μου φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα μία χάρη, να μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει», έλεγε.

πηγή:creta24.gr

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ