Ηράκλειο: Σταμάτησαν οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά

Petite Perle 300×250

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για τον 45χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών, που αγνοείται από την Τετάρτη, οπότε και πήγε για ψαροντούφεκο στη θαλάσσια περιοχή της Ελυγιάς, στα νότια του νομού Ηρακλείου.

Μετά από πέντε ημέρες οι έρευνες από τις αρχές σταμάτησαν σήμερα, ωστόσο εθελοντές συνεχίζουν να αναζητούν ίχνη του άτυχου άνδρα.

Υπενθυμίζεται ότι στην επιχείρηση εντοπισμού του 45χρονου συμμετείχαν το λιμενικό, η πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ με δύτες και drones, αλλά και πλήθος εθελοντών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε σε βάθος περίπου 10 μέτρων το ψαροντούφεκο του 45χρονου. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν «βραχωμένο» ένα ψάρι, όμως δεν έχει βρεθεί η σημαδούρα.

Το Λιμενικό Σώμα ενημερώθηκε τηλεφωνικά από έναν φίλο του, γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, ο οποίος είπε ότι στις 6 το απόγευμα είχε πάει με τον 45χρονο στη συγκεκριμένη παραλία για κατάδυση. Το άτομο που τηλεφώνησε είπε ότι στο σημείο είχαν πάει γύρω στο μεσημέρι.

Στις 6.30 το απόγευμα εκείνος βγήκε από τη θάλασσα, λέγοντας στον 45χρονο που αγνοείται ότι θα βγει γιατί «βάζει καιρό», ενώ ο 45χρονος είπε πως θα κάνει μία τελευταία βουτιά. Έκτοτε αγνοείται.

πηγή:creta24.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ