Νέος προπονητής στην Επισκοπή ο Μάρκος Στεφανίδης

Petite Perle 300×250

Ο Μάρκος Στεφανίδης σήκωσε άμεσα μανίκια στην Επισκοπή, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία μετά από την αντικατάσταση του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

"Ο ΑΟ Επισκοπής, με πολλή χαρά, ανακοινώνει την επιστροφή του προπονητή Μάρκου Στεφανίδη.
Ο 55χρονος τεχνικός γυρίζει στο Ρέθυμνο έπειτα από 4 χρόνια όταν τα ηνία της ομάδας τα είχε αναλάβει κατά την περίοδο 2018-19 και πάλι στη Γ' Εθνική.
Ο Αθηναίος τεχνικός που έχει μια μακρά θητεία στο εν λόγω πρωτάθλημα, αναλαμβάνει την ομάδα σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του.
Ο Μάρκος Στεφανίδης που είναι γεννημένος στην Αθήνα στις 3 Απριλίου του 1967, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A' ενώ ήδη συμμετέχει στην σχολή του UEFA Pro της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Κατά το παρελθόν, έχει φοιτήσει το ποδόσφαιρο στο Νόβισαντ.

Το άθλημα το έχει υπηρετήσει από το σημείο "μηδέν" και μιλάμε για 18 χρόνια προσφοράς στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες! Ιδίως στα πρώτα προπονητικά του βήματα δούλεψε σε ακαδημίες όπως, τον Κόσμο στα βόρεια προάστια και τους Νέους του Ρότσα.

Το 2014-15 μπήκε δυναμικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όπου συνεργάστηκε στον ΑΟ Χανιά, αρχικά ως υπηρεσιακός κι έπειτα ως α' προπονητής στην ομάδα που βρισκόταν στη Super League2. "

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ