Άνετη επικράτηση για τον Μαραθώνα συνέτριψε με 6-1 τη Δόξα-Χατ τρικ ο Βατσινάς

Petite Perle 300×250

Καταπληκτική εμφάνιση έκανε ο Μαραθώνας στα Καλέσα και συνέτριψε με 6-1 τη Δόξα. Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Μαραθώνα που σκόραρε όποια στιγμή ήθελε και είχε κορυφαίο παίκτη το Βασίλη Βατσινά, που πέτυχε τρία τέρματα και εξαιρετικό το Λεμονάκη που είχε δύο και δύο ασίστ.

Ο Μαραθώνας κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο με ηγέτη τον Λεμονάκη και πολύ καλούς τους αδελφούς Σταματάκη και τον Στρατηγάκη. Ο Βατσινάς άνοιξε το σκορ στο 9΄ όταν από κόρνερ του Λεμονάκη με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ακολουθήσε ένα μπαράζ χαμένων ευκαιριών για τον Μαραθώνα με τον τερματοφύλακα της Δόξας να σταματάει τρεις φορές σε τετ α τετ τον Βατσινά και μια τον Στρατηγάκη στην πρώτη μισή ώρα του παιγνιδιού.

Ο Μαραθώνας συνέχισε να είναι ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και στο 35΄ από φοβερή ενέργεια και σέντρα του Γιώργου Σταματάκη ο Στρατηγάκης με πλασέ έγραψε το 2-0 ενω στο 36΄ απο ωραία προσπάθεια του Στρατηγάκη ο Λεμονάκης απο κοντά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

 

Ο Μαραθώνας ήταν αρκετά καλός και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55΄ από κόρνερ του Στρατηγάκη ο Βατσινάς με κεφαλιά έκανε το 4-0.

Στο 72΄ απο φάουλ του Χουστουλάκη η κεφαλιά του Βατσινά έφυγε άουτ και αμέσως μετά ο Λεμονάκης με φοβερό σουτ έγραψε το 5-0.

Στο 72΄ ο Κατντζηλάκης απο κοντά μείωσε σε 5-1 για τη φιλοξενούμενη Δόξα.

Στο 74΄ σουτ του Λεμονάκη δύσκολα ο Δρετάκης απέκρουσε σε κόρνερ.

Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε με φοβερό σουτ έξω απο την περιοχή στο 80΄ ο Βατσινάς.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Δομοσίδης, Χουστουλάκης, Χρονάκης, Λάμας (70΄ Γουρνιαζάκης), Μπαλτατζής, Σταματάκης Γ., Σταματάκης Μ., Τσαγκαράκης (57΄ Χαραλαμπάκης), Λεμονάκης (78΄ Πατελίδης), Στρατηγάκης (78΄ Πολυδάκης), Βατσινάς

ΔΟΞΑ: Δρετάκης, Σωπάκης, Εμμανουήλ, Κορνάρος, Σηφάκης, Τζανετής, Ρούσσος (46΄ Καλογεράκης Π.), Τσατσάκης (46΄ Μονιάκης), Φρέσκος, Δραγατάκος (46΄Χρηστάκης), Καντζηλάκης

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ