Ο Αλέξης Κούγιας, το Γάζι και ο επίλογος στο Λίγο κρασί………

Petite Perle 300×250

Προερχόμενος από τα Χανιά όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας απόλαυσε το καφεδάκι του σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο του Γαζίου, στο καφέ Μπουντρούμι φιλοξενούμενος του φίλου του επιχειρηματία Νώντα Μαρή.

Ήταν απλός και ευδιάθετος και συζήτησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα του, με τον εκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Κοτσυφό, τον εκδότη της Φωνής Μαλεβιζίου Σταύρο Στρατάκη και την δημοσιογράφο Κορίνα Καφετζοπούλου.

Ο Αλέξης Κούγιας ως γνωστό διατηρεί παραθαλάσσια οικία στο Μαλεβίζι, είναι ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου που αγωνίζεται στη Γ΄ εθνική και φυσικά είναι δηλωμένος Παναθηναϊκός, προβλέποντας ότι το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό θα κατακυρωθεί υπέρ των πρασίνων.

Η συζήτηση είχε λίγο και από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Μαλεβιζίου, ενώ ο επίλογος της ξεχωριστής παρέας δόθηκε στο γνωστό μεζεδοπωλείο Λίγο κρασί λίγο θάλασσα με ένα τραπέζι με διαλεκτούς ψαρομεζέδες, καλό κρασί που επιμελήθηκε ο Νώντας Μαρής προς τιμήν του Αλέξη Κούγια που έμεινε εντυπωσιασμένος από τη φιλοξενία.

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ