Το γύρισε αλλά ισοφαρίστηκε ο Μαραθώνας 2-2 με την Θέρισσο

Petite Perle 300×250

Σε ενα παιχνίδι που όλη η δράση του εστιάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαραθώνας έμεινε στο 2-2 με την Θέρισσο σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Το πρώτο μέρος ήταν νωχελικό για τις δυο ομάδες που έπαιξαν με αμυντικούς προσανατολισμούς και κοίταξαν να μην δεχτούν κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικός και με τον Μαραθώνα που μπήκε δυνατά όμως η Θέρισσος άνοιξε το σκορ στο 65΄με όμορφη προσπάθεια του Κυριάκου Μουλακάκη.

Η αντίδραση του Μαραθώνα ήταν άμεση και κατάφερε με σουτ του Μηνά Σταματάκη έντεκα λεπτά αργότερα  στο 76' να ισοφαρίσει σε 1-1 .

Η ανατροπή ήρθε στο 81΄όταν με σουτ του Τζαγκαράκη οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με 2-1.

Με τους φιλοξενούμενους να μην τα παρατάνε και πεντε λεπτά μετά με τον Σκούρα να βάζουν το γκολ της ισοφάρισης και να διαμορφώνουν το τελικό 2-2 .

Ένα σκορ που κρίνεται δίκαιο με τι δυο ομάδες να έχουν και από ένα δοκάρι.

Μαραθώνας: Δομοσίδης,Ντερμισάι(82'Παντελίδης),Χαραλαμπάκης,Χουστουλάκης(70'Σταυριανός),Σταματάκης Μ,Τζαγκαράκης,Σταματάκης,Χρονάκης,Βατσινάς,Λεμονάκης,Χαραλαμπάκης(55'Μπαλτατζής)

Θέρισσος: Σαβουιδάκης,Πατελάκης(83'Καραντάγλης),Μυλωνάκης,Πιτσιδιανός(55'Κασελάκης),Αλεξάκης(62'Μουλακάκης),Κάλλας,Αλεξάκης Μ,Κοκοσάλης,Αργέντης(62'Κλινάκης),Ζγκούρι,Σκούρας

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ