Μ. Λυσάνδρου: "Ψυχραιμία, ενότητα και συσπείρωση"

Petite Perle 300×250

Στην ανάγκη για ψυχραιμία, ενότητα και συσπείρωση προκειμένου να μπορέσει ο ΟΦΗ να βρεθεί και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών, στάθηκε ο διευθύνοντας σύμβουλος της κρητικής ΠΑΕ Μηνάς Λυσάνδρου, σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους. Ο κ. Λυσάνδρου αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, τους στόχους που υπάρχουν, τον Βάλντας Νταμπράουσκας, αλλά και στο ζήτημα του γηπέδου.

Ως μια περίοδος που προφανώς δεν είναι η καλύτερη, αλλά ούτε και η χειρότερη για τον ΟΦΗ, χαρακτήρισε ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ Μηνάς Λυσάνδρου, το τρέχον διάστημα στο οποίο ο Όμιλος δεν έχει νικήσει για περισσότερο από έναν μήνα. Ο κ. Λυσάνδρου μιλώντας στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ τόνισε πως πρέπει να μπουν τα πράγματα σε μια σωστή θέση, αναφορικά με την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα.

Παραδέχθηκε πως για τις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει η ομάδα και τους στόχους που έχει, το γεγονός πως βρίσκεται για τέσσερις αγώνες μακριά από τη νίκη δεν είναι και το καλύτερο, τόνισε όμως πως η καταστροφολογία δεν θα βοηθήσει κανέναν, αντίθετα θα οδηγήσει σε λάθη. Εξέφρασε τη μη ικανοποίησή του για την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή, λέγοντας όμως πως με την ενότητα, την ψυχραιμία και την συσπείρωση θα μπορέσει και πάλι ο ΟΦΗ να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Μιλώντας για τα μεταγραφικά της ομάδας, ο κ. Λυσάνδρου είπε πως ο ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει τις ζυμώσεις και βρίσκεται στην προμεταγγραφική περίοδο όπως την χαρακτήρισε, αξιολογώντας την κατάσταση, πάντα σε συνεργασία με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους συνεργάτες του.

 

Ανέφερε πως πάντοτε όλοι θέλουν το καλύτερο από αυτό που ήδη έχουνχωρίς όμως ακόμα να έχουν ξεκινήσει οι επαφές με μεταγραφικούς στόχους, κάτι που θα γίνει το προσεχές διάστημα, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα αναφορικά με τον αριθμό των παικτών που θα αποκτηθούν, αλλά και τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Για τον Βάλντας Νταμπράουσκας ο Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε την αγαστή συνεργασία και τις άριστες μεταξύ τους σχέσεις, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς όμως ακόμα να έχουν μπει σε λεπτομέρειες οι μεταξύ τους συζητήσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΟΦΗ έγινε και για το θέμα του γηπέδου, για το οποίο υπογράμμισε πως είναι κάτι που απασχολεί καθημερινά όλους στη διοίκηση.

Επανέλαβε πως έχουν εξεταστεί όλες οι προοπτικές για εκσυγχρονισμό του "Θ. Βαρδινογιάννης", χωρίς όμως το περιθώριο για θεαματικές αλλαγές να είμαι μεγάλο, ενώ είπε είναι κάτι που θα πάρει αρκετό χρόνο, λέγοντας μάλιστα πως και ο ίδιος ο Μιχάλης Μπούσης δίνει μεγάλη βαρύτητα και θα είναι αυτός που θα αποκαλύψει τις όποιες ουσιαστικές εξελίξεις υπάρξουν.

creta24.gr

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ