Δρόμοι στο Γάζι για τους αείμνηστους Ιωάννη Παγωμένο και Σπυρίδωνα Στρατήγη

Petite Perle 300×250

Δύο δρόμοι κοντά στο κέντρο του Γαζίου θα πάρουν τα ονόματα Ιωάννη Παγωμένου και του Σπυρίδωνα Στρατήγη μετά από πρόταση του τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας Γαζίου.

Την πρόταση για την οδό Ιωάννη Παγωμένου έκανε το μέλος του συμβουλίου Γιάννης Κοτσυφός και αφορά στην  ονοματοδοσία της ανώνυμης  δημοτικής οδού που βρίσκεται στο κέντρο του Γαζίου και συγκεκριμένα, ανάμεσα στην τράπεζα Πειραιώς και το αρτοποιείο Σταματάκης και είναι κάθετη στην Ελ. Βενιζέλου. Όπως επισημαίνεται στην απόφαση "Ο Ιωάννης Παγωμένος αποτελεί σημαίνουσα προσωπικότητα στην Τοπική Κοινότητα Γαζίου, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος".

Την πρόταση για την οδό Σπυρίδωνα Στρατήγη έκανε ο πρόεδρος Βαγγέλης Παρασύρης και αφορά στην ονοματοδοσία της ανώνυμης δημοτικής οδού που βρίσκεται στο κέντρο του Γαζίου και συγκεκριμένα, η πρώτη παράλληλη της Ελ.Βενιζέλου πίσω από την τράπεζα Πειραιώς.  Όπως επισημαίνεται στην απόφαση: "Ο Σπυρίδωνας Στρατήγης αποτελεί σημαίνουσα προσωπικότητα στην Τοπική Κοινότητα Γαζίου, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του τέως Δήμου Γαζίου επί δημαρχίας του Αντώνη Τζεδάκη".

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ