Η απάντηση του Αντ/ρχου Γρηγόρη Φασουλάκη για το δρόμο της Αγίας Παρασκευής

Με αφορμή την καταγγελία στη Φωνή Μαλεβιζίου του πολίτη Δ.Ν  για τη βατότητα του δρόμου της Αγίας Παρασκευής στον Κρουσώνα,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γρηγόρης Φασουλάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

"Καταρχήν θέλω να τονίσω ότι στο συγκεκριμένο δρόμο μέχρι την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής δεν υπάρχει άβατο. Ο Δήμος Μαλεβιζίου προχώρησε στη ρίψη μπετόν στο δύσκολο ανηφορικό κομμάτι, όπου πλέον η κυκλοφορία όλων των οχημάτων γίνεται με ασφάλεια, παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την έλευση της μπετονιέρας (χρησιμοποιήθηκε μηχάνημα).

Επίσης μπετόν υπάρχει και στο τμήμα που κατηφορίζει προς την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, όπου έχει εξοχική κατοικία ο πολίτης και να να πούμε εδώ ότι δεν υφίστανται σπίτια που διαμένουν μόνιμα οικογένειες.

Το κομμάτι που είναι χωμάτινο η κυκλοφορία ακόμα και με Ι.Χ μπορεί να γίνεται με ασφάλεια με ένα σχετικό καθάρισμα του δρόμου όταν χρειάζεται.

Τέλος να τον ενημερώσω ότι ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση 250.000 ευρώ μετά από σχετική μελέτη που κατέθεσε και έχει προγραμματιστεί με το νέο έτος να τσιμεντοστρωθούν τρεις βασικοί αγροτικοί δρόμοι που θα βελτιώσουν το αγροτικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής.

Μόλις δοθεί η ευκαιρία δεν είμαστε αντίθετοι να προβούμε σε περαιτέρω βελτίωση βατότητας του υφιστάμενου δρόμου".

 

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ