Μοιραία μετωπική στα Λιμανάκια της Βάρκιζας – Νεκρές δυο νεαρές γυναίκες, πέντε τραυματίες

Petite Perle 300×250

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην παραλιακή, στα Λιμανάκια, με δύο νεαρές γυναίκες -η μία κατά πληροφορίες 18 ετών- να χάνουν τη ζωή τους και πέντε ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά.

Στο τροχαίο-σοκ που σημειώθηκε λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Λιμανάκια, στην παραλιακή, 1 χλμ μετά τη λίμνη Βουλιαγμένης και 600 μέτρα πριν τη Βάρκιζα και ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα τα οποία συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους όταν το το αμάξι που κινούνταν προς Βάρκιζα -κάτω από άγνωστες συνθήκες βγήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Αποτέλεσμα ήταν να ανασυρθούν δύο γυναίκες χωρίς αισθήσεις τους,των οποίων λίγο αργότερα έγινε γνωστός ο θάνατός τους και να τραυματιστούν άλλα πέντε άτομα ελαφρά.

Στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν συνολικά 7 άτομα, πέντε στο ένα, δύο στο άλλο. Οι δύο γυναίκες που ανασύρθηκαν νεκρές επέβαιναν στο ίδιο όχημα. Και στα δύο αυτοκίνητα, οδηγοί και επιβάτες, κανείς δεν φορούσε ζώνη. Οι οδηγοί και των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβιστούν. Όλοι μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας όπου τελικά διαπιστώθηκε και ο θάνατος των δύο γυναικών.

iefimerida.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ