Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Πολλοί από τους στόχους μας την σημερινή ημέρα με την Σελήνη στον Κριό, θα επιτευχθούν με ευκολία, κυρίως λόγω της δύναμης και της πρωτοβουλίας! Μακριά μόνο, από ανούσιες κόντρες και καυγάδες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το φιλικό προς εσένα ζώδιο του Λέοντα δείχνει ότι η μέρα σου θα είναι σε γενικές γραμμές καλή και διασκεδαστική. Από την άλλη, το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα κορυφώνεται, αυξάνοντας κατά πολύ τα πάθη σου, αλλά και την ανάγκη σου για σπατάλες! Απαιτείται άριστη διαχείριση του λόγου από μέρους σου, καθώς και προσεγμένο τρόπο αντίδρασης σε καταστάσεις που δυσανασχετείς, διαφορετικά θα έχεις καβγαδάκια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα είναι μία σκληροπυρηνική όψη που αυξάνει τις επιθυμίες και τα πάθη. Θα χρειαστεί να φερθείς έξυπνα για να αποφύγεις τους ανεπιθύμητους καβγάδες ή να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και Κυριακή, υπάρχει περίπτωση τα λάθη που θα κάνεις σήμερα να σου προσφέρουν ένα σημαντικό μάθημα στα επαγγελματικά. Έχεις μία παραπάνω 'τρέλα' για να πετύχεις και σήμερα το μυαλό σου έχει την ικανότητα να σκεφτεί ποικίλους τρόπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Λέοντα, σου χαρίζει ώθηση να ασχοληθείς με το παρελθόν, τις ρίζες σου και το σπίτι σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα μερικά θέματα ευεξίας που είχες παραμελήσει και να σκεφτείς τρόπους να ενδυναμώσεις το σώμα σου και τις αντοχές σου. Αν εργάζεσαι μαζί με φιλικά πρόσωπα, τότε πιθανόν να έχετε διαφωνίες κατά τη διάρκεια της Κυριακής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι γνωριμίες μέσω των εργασιακών φαίνεται να ευνοούνται. Κάποιες από αυτές παρουσιάζονται ως φιλικά πρόσωπα, όμως δεν αποκλείεται μελλοντικά να εξελιχθούν σε κάτι αισθηματικό. Αν έχεις ταίρι, σήμερα δείξε παραπάνω αγάπη και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί σήμερα να μην είναι εργάσιμη ημέρα για όλους, αλλά το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να σκεφτείς πιο αποδοτικούς τρόπους εργασίας. Μπορείς, επίσης, να επενδύσεις λίγο χρόνο για να κάνεις δημόσιες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι ενδιαφέρουσα για σήμερα Κυριακή αγαπητέ Δίδυμε, μιας και η Σελήνη από τον Λέοντα σου χαρίζει περαιτέρω εξωστρέφεια και γοητεία! Πέραν τούτου, η Αφροδίτη από το φιλικό προς εσένα ζώδιο του Ζυγού ολοκληρώνει το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα, χαρίζοντάς σου μία έντονη αισθηματική ζωή. Αυτά τα έντονα συναισθήματα, βέβαια, είναι υπεύθυνα και για την υπερένταση που ενδεχομένως αισθάνεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πώς λες να τα εκφράσεις, λοιπόν;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα σου εξασφαλίζει έντονα συναισθήματα και πάθη. Δεν έχει σημασία αν είσαι ελεύθερος ή σε σχέση. Σήμερα πρόκειται να σε απασχολήσουν αρκετά τα ερωτικά σου και πρέπει να διαχειριστείς την ενέργειά σου σωστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διαθέτεις τόση πολλή ενέργεια σήμερα, που θα πρέπει να βρεις οπωσδήποτε δημιουργικούς τρόπους να εκφραστείς. Αν δεν έχεις κάποιο χόμπι αυτή την περίοδο, επίλεξε να το ρίξεις στη δουλειά και θα σου βγει σε καλό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Κυριακή Καρκίνε, δέχεται λίγη πίεση, αφού η Σελήνη στον Λέοντα σου προκαλεί εναλλαγές στη διάθεση. Σα να μην έφτανε αυτό, η ολοκλήρωση του τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, σου πολλαπλασιάζει αυτές τις συναισθηματικές εξάρσεις! Οπότε, καταλαβαίνεις πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ρίξεις στις τέχνες για να εκφραστείς και να ηρεμήσεις. Δες μία ταινία, ζωγράφισε, ή έστω κατάγραψε τις σκέψεις σου για να πάρεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σκληρή όψη μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα μπορεί να σου προκαλέσει πιέσεις επί των αισθηματικών σου, όμως παράλληλα σου προσφέρει την απαιτούμενη ενέργεια για να κινηθείς σωστά. Αν επιθυμείς να κάνεις παιδάκι, είναι άριστη ημέρα να προσπαθήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ερωτικά σου έρχονται έντονα στο προσκήνιο, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να συγκεντρωθείς στα εργασιακά και τόσο. Χάρισε στον εαυτό σου το διάλειμμα που του χρειάζεται για να επιστρέψεις πιο δυναμικά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα ναι βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, φίλε Λέοντα, οπότε η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει και πάλι στο προσκήνιο, πρωταγωνιστή σε όλα, ακριβώς όπως σου αρέσει να είσαι . Βέβαια, η σκληρή συνάντηση μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα θα σε φέρει αντιμέτωπο και με σκληρές κουβέντες. Σε πολλές περιπτώσεις, θα τις πεις κι εσύ, δεν θα τις ακούσεις μόνο! Προσπάθησε να αφήσεις για αργότερα τις βαρύγδουπες δηλώσεις, ώστε να έχει καθαρίσει το μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η ημέρα ίσως να είναι λιγάκι σκληρή. Λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα, θα πεις, μα και θα ακούσεις λόγια που δεν είναι αληθινά. Ουσιαστικά μπορεί να πληγωθείς, χωρίς να αξίζει καν τον κόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, εφόσον επιμείνεις, θα μπορούσες να παρουσιάσεις εκπληκτικά αποτελέσματα. Όλα αυτά θα είναι αποτέλεσμα της δικής σου εσωτερικής έντασης και η καλύτερη διέξοδος είναι να εκφραστείς μέσω των εργασιακών!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη είναι και σήμερα στον Λέοντα, αγαπητέ Παρθένε και σα να μην έφτανε αυτό, η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει με το τετράγωνο Αφροδίτης και Πλούτωνα. Με απλά λόγια, σήμερα επιλέγεις να απομακρυνθείς από τον κόσμο κι ως αποτέλεσμα παρατηρούνται λίγες αυξομειώσεις στη διάθεσή σου. Πρόσεξε τις διαφωνίες με τρίτους και σε καμία περίπτωση μην επιτρέψεις τη σκληρή κριτική να σε καταβάλλει. Αντίστοιχα, ούτε εσύ μην την εφαρμόσεις στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου για σήμερα θεωρούνται δύσκολα. Βιώνεις μία περίοδο όπου δεν λαμβάνεις την αγάπη και τρυφερότητα που έχεις ανάγκη. Κάνε λίγη υπομονή και παρατήρησε τον τρόπο προσέγγισής σου. Έτσι, θα βρεις μία λύση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα μπορούσες να επενδύσεις λιγάκι παραπάνω, εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Και πάλι, ίσως ανταλλάξεις σκληρά λόγια. Διευρύνοντας τον κύκλο γνωριμιών σου, θα βγάλεις ένα θετικό αποτέλεσμα, αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή η μέρα σου χαρακτηρίζεται από επικοινωνία και υπερβολική έκφραση. Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σου φτιάχνει κατά πάρα πολύ την ημέρα. Από την άλλη, παρόλο που η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου, χαρίζοντας γοητεία και διπλωματία, η συνάντησή της με τον Πλούτωνα ίσως να σε ζορίσει. Έχεις εμμονές, πάθη κι έντονα συναισθήματα, οπότε καλείσαι να βρεις διεξόδους. Απόφυγε τις μεγάλες δηλώσεις, γιατί αργότερα θα αλλάξεις γνώμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου διακρίνονται από εντάσεις. Καλό θα είναι να προσέξεις τις κουβέντες που ανταλλάσσεις με τους άλλους, γιατί μπορεί να χάσεις μέρος της γοητείας σου. Παράλληλα, μπορεί να ακούσεις κι εσύ αρνητικά πράγματα. Φρόντισε να μην δώσεις μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να διανύεις ένα περίεργο διάστημα τον τελευταίο καιρό στους υπόλοιπους τομείς, όμως στα επαγγελματικά, σήμερα, το πλανητικό τοπίο μοιάζει αρκετά βοηθητικό. Αναζήτησε εργασία, υλοποίησε ιδέες, μίλησε με κόσμο και θα βγεις κερδισμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Λέοντα, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με την κοινωνική σου εικόνα. Αν και Κυριακή, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ενδεχομένως, όμως, να σε δυσκολέψει ελαφρώς, η δύσκολη όψη μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, γιατί σε ωθεί να 'τα δώσεις όλα'. Βέβαια, κατά τη διάρκεια της ημέρας παρατηρείται εύνοια σε τυχόν παρασκηνιακή δράση ή επανασυνδέεις που σου τονώνουν το ηθικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά συνιστάται να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ. Αν επιθυμείς μία επανασύνδεση ή σκοπεύεις να συναντήσεις κρυφά κάποιο πρόσωπο, τότε η ημέρα εκτιμάται να είναι κατάλληλη. Προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα μπορούσαν να παρουσιάσουν σήμερα σημαντικές εξελίξεις μέσα από δική σου προσπάθεια. Θα αποτελέσουν και διέξοδο διαφυγής σε περίπτωση που κάποιος άλλος τομέας της ζωής σου φθίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Κυριακή αγαπητέ Τοξότη, με τη Σελήνη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Λέοντα, εκτιμάται να έχεις μία ευχάριστη διάθεση. Θα υπάρξουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σε καταβάλλουν με αρνητικά σχόλια, εξαιτίας του τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα. Ενδεχομένως μερικοί από αυτούς να καταφέρουν το στόχο τους, αφού η διάθεσή σου δεν δείχνει σταθερή, βάσει των σημερινών διελεύσεων. Πάντως, με πείσμα, αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σου, θα τα ξεπεράσεις όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σήμερα δεν έχεις και τόση ρέντα, αλλά δεν πειράζει. Ο,τι συμβεί σήμερα θα καταλάβεις πως αποτελεί ένα σημαντικό μάθημα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις προσεκτικός στην ομιλία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορούσαν να σημειώσουν σημαντικά αποτελέσματα. Έχεις την ευκαιρία να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, μία καινούρια δυνατότητα καριέρας ή να διευρύνεις το πελατολόγιό σου, αν ασκείς ελεύθερο επάγγελμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, Κυριακή με την κορύφωση του τετραγώνου Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, γεγονός που σε ωθεί να τα δώσεις όλα στη δουλειά έτσι και γίνεσαι αρκετά ανταγωνιστικός στα σχέδια που καταστρώνεις! Η τύχη στο συγκεκριμένο τομέα φαίνεται να είναι με το μέρος σου όμως. Το γόητρό σου αυξάνεται και είσαι ικανός να κάνεις μία άριστη πρώτη εντύπωση που κερδίσει όχι μόνο τα βλέμματα, αλλά και την εμπιστοσύνη των άλλων. Τα αισθηματικά σου άσχημα δεν είναι, αλλά χαρακτηρίζονται από υπερβολή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις κάποιον δεσμό, σήμερα σκέφτεσαι να τον σταθεροποιήσεις ή επισημοποιήσεις και μοιάζει να είναι καλή επιλογή. Αν, πάλι, είσαι ελεύθερος, οι απαιτήσεις σου είναι ανεβασμένες, αλλά το αξίζεις σίγουρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να είναι Κυριακή, αλλά η δουλειά σου ευνοείται από τις σημερινές όψεις. Δε χρειάζεται οπωσδήποτε να εργαστείς, αρκεί να κάνεις κάποιες κινήσεις που γνωρίζεις πως θα αποδειχθούν ωφέλιμες για την κοινωνική σου εικόνα και καριέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Κυριακή Υδροχόε μου το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, συνδυαστικά με την Σελήνη στον Λέοντα σε προϊδεάζουν για μικρές διαμάχες κι εντάσεις. Παράλληλα, μπορεί να ακούσεις νέα που θα σε σοκάρουν λιγάκι, αλλά σε γενικές γραμμές η ημέρα δεν είναι άσχημη. Έχεις τη δυνατότητα να μάθεις κάτι καινούριο που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά ή να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα από τη δουλειά η από την προσωπική σου ζωή. Προσοχή στο ερωτικό παρασκήνιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου, χάρη στις σημερινές διελεύσεις, θα μπορούσαν να παρουσιάσουν θετικές εξελίξεις, οι οποίες προκύπτουν μέσα από κάποιες διαχειρίσιμες εντάσεις. Προσπάθησε από την μεριά σου να μην υπερβάλεις στον λόγο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν αναζητάς μία καριέρα στο εξωτερικό ή θέλεις να συνεργαστείς με μία ξένη εταιρία, τότε η σημερινή ημέρα ενδείκνυται στο να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις. Γενικώς, είναι ευνοϊκή στιγμή να εκπαιδευτείς πάνω στη δουλειά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, θα πέσεις… θύμα ασυγκράτητων παθών! Κρύβεις λίγες εμμονές σχετικά με κάποια απωθημένα σου ή γενικότερα πράγματα που ήθελες να κάνεις καιρό, αλλά κάτι σου έβαζε φρένο. Η Κυριακή έρχεται για να σου επιτρέψει να εκφραστείς, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσεις τις συναισθηματικές σου εξάρσεις, ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις ή αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικά και προσωπικά. Προσοχή και στην τσέπη σου, διότι γίνεσαι ελαφρώς επιρρεπής και στις σπατάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σε απασχολούν, όμως όχι απαραίτητα για καλό. Είτε έχεις σχέση είτε είσαι ελεύθερος, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αυξάνει τα πάθη σου. Εφόσον μπορέσεις να τα ελέγξεις, η ημέρα θα κυλίσει ομαλά κι ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οτιδήποτε κι αν σε ενοχλεί από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, χρησιμοποίησέ τον ως κινητοποίηση για να τα δώσεις όλα στη δουλειά! Είναι ενδιαφέρουσα ημέρα κι εσύ έχεις πάρα πολλή ενέργεια, που καλό είναι να την εκφράσεις δημιουργικά.

oroskopos.gr

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ