Από την ξένη αγορά η αναζήτηση προπονητή στον ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Η εύρεση για τον αντικαταστάτη του Βάλντας Νταμπράουσκας έχει ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ήδη στον ΟΦΗ έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις προπονητών από την Ευρώπη.

Από την στιγμή που διαφαινόταν η αποχώρηση του Βάλντας Νταμπράουσκας από τον πάγκο του ΟΦΗ, στον σύλλογο είχαν ξεκινήσει την προεργασία για τον αντικαταστάτη του Λιθουανού προκειμένου να μην τραβήξει το θέμα της εύρεσης νέου προπονητή και να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ δεν έχει κοιτάξει, ούτε έχει συζητήσει με κανέναν Έλληνα προπονητή και κατά συνέπεια τα σενάρια περί Αναστασίου είναι εώλα και δεν αποτελούν πραγματικότητα παρά μόνο ευφάνταστα σενάρια από την Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΟΦΗ έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις ξένων προπονητών όπου μένει να φανεί ποια από αυτές πρόκειται να προκριθεί. Μέχρι στιγμής δεν μπορούν να ειπωθούν ονόματα αφού μπορεί και να είναι θεωρητικά καθώς δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό αναφορικά με τα ονόματα των υποψήφιων προπονητών του ΟΦΗ.

Το σίγουρο είναι πως στον ΟΦΗ έχουν καταλήξει σε περιπτώσεις προπονητών από την Ευρώπη όπου κάποιες εξ' αυτών δεν έχουν προϋπηρεσία από την χώρα μας στο παρελθόν.

πηγή: www.gentikoule.gr

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ