Στέφανος Κασσελάκης: Επίσκεψη στον αστυνομικό που τραυματίστηκε στου Ρέντη

Οπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μετέβη νωρίτερα, σήμερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται ο 31χρονος αστυνοικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ενημερώθηκε από τους γιατρούς του Κρατικού Νίκαιας για την κατάσταση υγείας του 31χρονου αστυνομικού, η κατάσταση του οποίου κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Κασσελάκης: Επισκέφθηκε τον τραυματία αστυνομικό από τα επεισόδια στου Ρέντη

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο Στέφανος Κασσελάκης έκατσε περίπου ένα τετάρτο στο νοσοκομείο, ενώ αποχώρησε χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Στέφανος Κασσελάκης για Ρέντη: Κριτική στην κυβέρνηση

«Όταν η γηπεδική βία φτάνει μέχρι έναν αγώνα βόλεϊ, τότε σημαίνει ότι το πρόβλημα αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις», υπογραμμίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Ένας αστυνομικός, ένας νέος άνθρωπος κοντά στην ηλικία μου, χαροπαλεύει, ύστερα από ναυτική φωτοβολίδα που δέχτηκε», ανέφερε επισημαίνοντας πως «αμέσως χθες το βράδυ, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τον Τομεάρχη Αθλητισμού Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Κώστα Μπάρκα και την Αντιστράτηγο ε.α της ΕΛ.ΑΣ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, βρέθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, στο πλευρό του τραυματία αστυνομικού».

«Εφόσον δεν μπορούν να την υψώσουν εκείνοι, θα το κάνουμε εμείς με αίσθημα ευθύνης για όλους τους πολίτες. Είναι θέμα ζωής – είναι και θέμα πολιτισμού».

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ