Δεν άξιζε να χάσει η Τύλισος 2-1 από τον Ρούβα

Petite Perle 300×250

Η Τύλισος φιλοξένησε τον Ρούβα για την 12 αγωνιστική στην Α1 ΕΠΣΗ.

Μια ακόμη ήττα γνώρισε η Τύλισος στην έδρα της από τον Ρούβα .

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο όταν έχασε μοναδικές ευκαιρίες από λάθη του Κέσκου στην τελική προσπάθεια και το 1-1 την αδικεί κατάφορα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρούβας έκανε νωρίς το 1-2 και από εκεί και πέρα δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα παρά το γεγονός οτι ο Ρούβας ολοκλήρωσε το ματς  με δέκα παίκτες.

Στο 5' έγινε το πρώτο σουτ του αγώνα από τον Χριστοφάκη του Ρούβα με την μπάλα να βγαίνει άουτ.

Η Τύλισος άνοιξε το σκορ όταν από γύρισμα του Μανιούδη και σουτ του Μαματζάκη ο Μιχελουδάκης με τακουνάκι νίκησε τον Ιατράκη γράφοντας το 1-0.

Στο 14' κόρνερ του Ανωγειανάκη έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Χριστοφοράκης η μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 18' κάθετη ασίστ του Σκούφου στον Χριστοφοράκη που σούταρε και με φοβερή απόκρουση ο Τσαχάκης γλύτωσε την ισοφάριση.

Στο 28' στιγμιαία αδράνεια της άμυνας της Τυλίσου ο Πηρουνάκης με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 34΄γύρισμα του Κέσκου από πλάγια ο Μιχελουδάκης δεν βρήκε την μπάλα, ο Καναβάκης σούταρε όμως η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών.

Στο 38' φοβερή πάσα του Μάτσα που από δεξιά θέση δεν έκανε ούτε σέντρα ούτε σουτ και έτσι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία .

Στο 45' λάθος της άμυνας σε γύρισμα του Μανιούδη με κεφαλιά στον Κέσκο εξ επαφής η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες δεν συνέχισαν στον ξέφρενο ρυθμό του πρώτου μέρους με τον Ρούβα στο 55' να σκοράρει για δεύτερη φορά όταν ο Ανωγειανάκης έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όπου χώθηκε ο Ζερβός και από κοντά έκανε το σκορ 1-2.

Στο 72' ο Ηρακλής Απλαδάς χτύπησε εκτός φάσης τον Μαματζάκη και είδε την κόκινη κάρτα του διαιτητή Σαβούδη.

Στο 84'  ο Ανωγειανάκης βρέθηκε κοντά στο γκολ όμως ο Τσαχάκης έκανε μεγάλη απόκρουση που οδήγησε στον ελαφρύ τραυματισμό του.

Τύλισος: Τσαχάκης,Κέσκος,Μαματζάκης,Παπάζογλου,Σαμαριτάκης,Μανιούδης,Μάτσα,Μπουρδάκης,Πολυμερίδης,Καναβάκης,Μιχελουδάκης

Ρούβας: Ιατράκης,Βοντάς,Σερλιδάκης,Χριστοδούλου,Ανωγειανάκης,Απλαδάς,Ζερβός,Κουτσογιαννάκης,Σκούφος,Πηρουνάκης,Χριστοφοράκης

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ