Εντυπωσιακός ο Μαραθώνας 5-1 το Μαρτινέγκο (φώτο)

Petite Perle 300×250

 Άλλη μία επιβλητική εμφάνιση για το Μαραθώνα που πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε με 5-1 της ομάδας του Μαρτινέγκο στα Καλέσα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μαραθώνας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο μόλις στο 5' πήρε προβάδισμα 1-0 στο σκορ με σουτ του Βατσινά μέσα από την περιοχή.

Στο 25' και πάλι ο Βατσινάς με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων που έβαλαν νωρίς τις βάσεις για τη νίκη.

Στο 30' το Μαρτινέγκο μείωσε 2-1 με κεφαλιά του Νέζα. Άμεση ήταν η απάντηση του Μαραθώνα με το Στρατηγάκη να πετυχαίνει με σουτ το 3-1 στο 32' που ήταν και το σκορ του Α' ημίχρονου.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε η εικόνα του παιγνιδιού, ο Μαραθώνας ήταν καλύτερος και στο 60΄ ο Βατσινάς από δεξιά σέντραρε  η μπάλα κτύπησε στον Καρανικολό και κατέληξε στα δίκτυα του Λούρου για το 4-1 των γηπεδούχων.

Στο 64' ο Κορδονούρης σέντραρε από δεξιά το σουτ του Νέζα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κασαπάκη.

Στο 76' ο Βατσινάς σέρβιρε έτοιμο γκολ στο Λεμονάκη που με το στήθος έσπρωξε τη μπάλα στα δίκτυα των φιλοξενουμένων  για το 5-1.
Να τονίσουμε βέβαια και την πολύ καλή εμφάνιση των πιτσιρικάδων του Κορδονούρη που έπαιξαν σωστό ποδόσφαιρο και βοήθησαν να γίνει ένα όμορφο παιγνίδι που παρακολούθησαν οι φίλοι του τοπικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στα Καλέσα.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κασαπάκης Ντερβισάι Χαραλαμπάκης Σηφ. Χαραλαμπάκης Στυλ. Χουστουλάκης (60΄ Λάμας) Σταματάκης Μην. Τσαγκαράκης Σταματάκης Γιωρ. Σινάνι (68΄ Σταυριανός), Στρατηγάκης (68΄ Βαμβουκάκης) Βατσινάς

ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ Λούρος Κάββαλος (75΄ Μπουμπάκης) Ντελής Καρανικολός Ξυδάκης Κίτσιος (74΄ Πάγια) Ψαρολογάκης Γρηγορίου Παπουτσάκης (46' Λέσι) Κορδονούρης Νέζα

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ