Εθισμένος στην πορνογραφία δήλωσε ο κομμωτής με τις κρυφές κάμερες στις τουαλέτες

Petite Perle 300×250

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον ιδιοκτήτη κομμωτηρίου στα Βριλήσσια ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες της επιχείρησής του αλλά και στο δωμάτιο της θετής του κόρης στο σπίτι όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με το MEGA η δικαιολογία που επικαλέστηκε μετά τη σύλληψή του ο 49χρονος ήταν ότι «είμαι εθισμένος στην πορνογραφία».

Εργαζόμενοι στο κομμωτήριο καταγγέλλουν, επίσης, ύποπτες επαφές του 49χρονου με άγνωστα άτομα τα οποία συναντούσε έξω από το κομμωτήριο για να του δίνει κάποια στικάκια με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι τα στικάκια αυτά περιείχαν τραγούδια που έγραφε ο ίδιος.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, την Κυριακή (10/12) εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής η 49χρονη σύζυγός του, επίσης επιχειρηματίας με καταγωγή από το Μεξικό, και κατήγγειλε ότι ο 49χρονος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες και στο σπίτι τους (στο οποίο ζει το ζευγάρι και η 29χρονη κόρη της 49χρονης).

Σύμφωνα με την καταγγελία, είχε βάλει δύο μικροσκοπικές κάμερες στην τουαλέτα του σπιτιού και στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης κόρης της (από τον προηγούμενο γάμο της), καταγράφοντας παρανόμως τις κινήσεις τους. Στην τουαλέτα είχε τοποθετήσει την κρυφή κάμερα στον θερμοσίφωνα και στο υπνοδωμάτιο πάνω στο καλώδιο της τηλεόρασης.

Δικαιοσύνη ζητά η κόρη του

Η κόρη της συζύγου του κομμωτή ζητά δικαιοσύνη και πως θέλει να πληρώσει ο 49χρονος για όσα έχει κάνει: «Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα η οποία είναι διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια. Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Θέλω να πληρώσει γι' αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha. «Δεν μπορώ, θέλω να εξαφανιστώ» λέει από την πλευρά της η μητέρα της.

Πηγή:ieidiseis.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ