Βρετανία: Μητέρα και μωρό σώζονται από θαύμα μετά από τρελή πορεία ΙΧ (Βίντεο)

Petite Perle 300×250

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Βρετανία, όταν μία μητέρα και το μωρό της βρέθηκαν στην τρελή πορεία ενός ΙΧ που ανετράπη και πήγε να πέσει πάνω τους, σταματώντας λίγα εκατοστά πριν τις παρασύρει, όπως φαίνεται σε βίντεο της Sun.

Βίντεο από παρακείμενη κάμερα κατέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές κοντά σε διάβαση στην περιοχή Σόλιχαλ του Μπέρμινγκχαμ, το απόγευμα της Κυριακής (17/12).

Η μητέρα φαίνεται να περπατάει σπρώχνοντας το καροτσάκι του μωρού της, όταν ξαφνικά ένα διερχόμενο αυτοκίνητο βγαίνει εκτός της πορείας του και πέφτει πάνω σε φωτεινό σηματοδότη, προτού αναποδογυρίσει στο πεζοδρόμιο.

Η μητέρα φαίνεται να προσπαθεί να βγάλει το καρότσι του μωρού της από την πορεία του οχήματος που κατευθύνεται κατά πάνω τους, αλλά ευτυχώς το ΙΧ σταματάει λίγα εκατοστά πριν τις χτυπήσει, μπροστά τους, τραυματίζοντας μόνο τη μητέρα στο πόδι.

Η μητέρα και η οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και βρίσκονται εκτός κινδύνου, ενώ επί του παρόντος δεν έχει γίνει κάποια μήνυση ή σύλληψη από τις αρχές.

 

πηγή: www.reader.gr

Κόσμος - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ