Χαρούμενες γιορτές με δώρα για όλους στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

Petite Perle 300×250

Πραγματικά καλές γιορτές, με δώρο Γαλλικές σαμπάνιες, κεράσματα για όλους και δώρα και δωροεπιταγές αξίας 250.000 ευρώ

Εντυπωσιάζει και φέτος η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη ενέργεια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, μέσα από την οποία κάθε καταναλωτής παίρνει δώρο μια Γαλλική σαμπάνια 750ml με αγορέςαπό60€ως 120€, ενώ γιορτινά τραπέζια με πλούσια κεράσματα έχουν στρωθεί στα καταστήματα για να απολαύσουμε ακόμα περισσότερο τα χριστουγεννιάτικα μας ψώνια.

Ταυτόχρονα, όλοι οι πελάτες κερδίζουν μια δωροεπιταγή αξίας 12€ ή ακόμα και πλούσια δώρα, όπως: homecinema, μηχανή espresso, συσκευή για ποπκορν/hotdog/βάφλα, φορητή μηχανή espresso, JBL Ηχεία Bluetooth, smartwatch, ατμοκαθαριστή ρούχων χειρός, airfryer, σετ ένδυσης για το σπίτι, πάπλωμα υπέρδιπλο, ηλεκτρική σκούπα Singer, φρυγανιέρα, polaroid, παιδικό tablet, παιδική φωτογραφική μηχανή, ή δωροεπιταγή των 50 ή των 100€, με κάθε 120€ αγορών. Και επιπλέον, με την χρήση της XtraCard Χαλκιαδάκης, όλοι μπαίνουν σε κλήρωση για 40 σούπερ δώρα: Τηλεοράσεις LG 65'' καιAppleMacBooksAir 13!

Κάθε φέτος και καλύτερα είναι τα Χριστούγεννα στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, με τους καταναλωτές να απολαμβάνουν ευχάριστες αγορές, εορταστική ατμόσφαιρα, τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, αμέτρητες προσφορές αλλά και πολλά δώρα, με την μεγάλη Κρητική εταιρεία να αναδεικνύεται, ξανά, ως ο πιστός σύμμαχος κάθε νοικοκυριού.

 

Τα καλύτερα… ήρθαν!

Gourmetεπιλογές απ' όλο τον κόσμο σας περιμένουν στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, για να τις απολαύσετε στο πιο ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι με τους αγαπημένους σας. Ιδιαίτερες προτάσεις και γεύσεις σε αφρώδεις οίνους, προσούτο με βότανα, χαμόν, σαλάμι με πιπέρι, τυρί μαλακό με ρόκα, πεκορίνο με πέστo ή τρούφα, ρακλέτ, γκοργκοντζόλα, πορκέτα χοιρινή, γκουαντσιάλε, μπρι, διάφορα είδη πατέ και πολλά ακόμη εκλεκτά προϊόντα, που θα δώσουν άλλη γεύση στη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Επίσης, συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες τάσεις, οι πελάτες των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης μπορούν να βρουν έτοιμες προτάσεις για ένα υπέροχο δείπνο, όπως χοιρινά μαριναρισμένα ή με εσπεριδοειδή, κοντοσούβλι, γεμιστό καρέ Γαλλικής κοπής, χοιρινή πλεξούδα μαριναρισμένη, χοιρινό παϊδάκι μαριναρισμένο και προϊόντα από κοτόπουλο όπως ρολό, σουβλάκι με πιπεριές, κοτομπέικον, κοτοτηγανιά μαριναρισμένη, κοτομπιφτέκι κ.α. Και φυσικά, μπορούν να δοκιμάσουν σε επιλεγμένα καταστήματα το μοναδικό βόειο κρέας ξηρής ωρίμανσης από το DryAging. Μια ακόμα καινοτομία που πρώτα τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης εφάρμοσαν στην Κρήτη, προσφέροντας βόειο κρέας εξαιρετικής ποιότητας, με την διαδικασία της ήπιας και φυσικής απώλειας υγρασίας σε ελεγχόμενο περιβάλλον, επί 45 ημέρες κατά μέσο όρο.

Η γιορτή της Αγάπης και της Αλληλεγγύης

Η Χαλκιαδάκης Α.Ε. πιστή στον προσανατολισμό να ενισχύει φορείς που φροντίζουν συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, υποστηρίζει ενεργά με μια ειδική Χριστουγεννιάτικη διανομή, 30 δομές αλληλεγγύης σε όλη την Κρήτη προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Δραστήριοι σύλλογοι, δομές της Εκκλησίας και της Αυτοδιοίκησης, σωφρονιστικά καταστήματα, τράπεζες τροφίμων, κ.α., ενισχύονται για να μπορέσουν να προσφέρουν μια ακόμη μεγαλύτερη αγκαλιά σε όλους όσοι την χρειάζονται.

Διαβάστε περισσότερα για όλες τις Χριστουγεννιάτικες ενέργειες των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, την διάρκεια, τον διαγωνισμό και τη διαδικασία της κλήρωσης, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://xalkiadakis.gr/

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ