Τα κλειδιά της Κοινότητας Ροδιάς στο Γιάννη Ντουλάκη (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Με μία σεμνή αλλά και συγκινητική τελετή ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ροδιάς τα τελευταία 9 χρόνια Γιάννης Στρατάκης παρέδωσε τα κλειδιά και τις σφραγίδες στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο από τις πρόσφατες εκλογές Γιάννη Ντουλάκη.

Τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι θα γίνει η επίσημη τελετή παράδοσης-παραλαβής παρουσία κόσμου αλλά και του επικεφαλής της ενορίας πατήρ Γεωργίου Δαμιανάκη.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος αναφέρθηκε στη σύντομη παρέμβαση του ότι παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο θα βρει έργα σε εξέλιξη όπως είναι η πλατεία της Ροδιάς με την υπογειοποίηση, η βελτίωση βατότητας περίπου 5 χιλιομέτρων αγροτικής οδοποιίας και η στέγαση του Ο.ΦΥ.ΠΕ.ΚΑ που καθυστερεί λόγω Αρχαιολογίας.

Από την πλευρά του ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Ροδιάς Γιάννης Ντουλάκης τόνισε ότι δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις και αποκλεισμοί και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τους κατοίκους του τοπικού διαμερίσματος και τους οικισμούς του. Σημείωσε ότι υπάρχει σχέδιο για τη Ροδιά την επόμενη μέρα  και με την εμπειρία των 17 ετών ως δημοτικός σύμβουλος θα υπηρετήσει τη θέση που του εμπιστεύτηκαν οι συγχωριανοί του.

Παρών στο γραφείο της Κοινότητας ήταν ο απερχόμενος τοπικός σύμβουλος Πέτρος Σταματάκης, ο νεοεκλεγέντας Κώστας Αλεξανδράκης, η Γραμματέας Δέσποινα Κασσαπάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Βίστης και ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Νίκος Πατραμάνης.

Αμέσως μετά ο Γιάννης Στρατάκης πρόσφερε ένα κέρασμα σε κατάστημα του χωριού που είχε ζωντανή λαϊκή-ρεμπέτικη βραδιά.

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ