"Θόλωσα" λέει ο 62χρονος που ζούσε 20 μέρες με την νεκρή μητέρα του!

Petite Perle 300×250

Τη φράση «είχε θολώσει το μυαλό μου, όταν διαπίστωσα ότι είναι νεκρή δεν μπορούσα να σκεφτώ τι να κάνω» χρησιμοποίησε ο 62χρονος άνδρας όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του στην Αμαλιάδα και είδαν στον καναπέ τη νεκρή μητέρα του σκεπασμένη με μια κουβέρτα.

Όπως έγινε γνωστό ο 62χρονος ζούσε για τουλάχιστον είκοσι ημέρες, στο ίδιο σπίτι με το πτώμα της 88χρονης μητέρας του.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν οι γείτονες της 88χρονης στην οδό Γορτυνίας από τη μια ανησύχησαν επειδή είχαν να τη δουν για αρκτές ημέρες και από την άλλη η δυσοσμία από το διαμέρισμα γινόταν ολοένα και πιο έντονη.

Στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου έφτασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ καθώς και ο εισαγγελέας, χτύπησαν την πόρτα με τον γιο να τους ανοίγει και τους ίδιους να έρχονται αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 88χρονη γυναίκα, ήταν νεκρή στον καναπέ του σαλονιού σκεπασμένη με μια κουβέρτα και βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Ο 62χρονος γιος της, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να δώσει τις δικές του απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη, με τον ίδιο να απαντά στους αστυνομικούς πως… θόλωσε όταν συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του δεν βρίσκεται πια στη ζωή, πως δεν μπορούσε να σκεφτεί πως να αντιδράσει αλλά και πως δεν μπορεί να εξηγήσει όλο αυτό που έχει συμβεί.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr ο 62χρονος άνδρας, ζούσε με την μητέρα του και τον πατέρα του -ο οποίος έφυγε πριν από λίγους μήνες από τη ζωή- στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στο κέντρο της Αμαλιάδας.

Ο ίδιος φέρεται να τους πρόσεχε και να τους φρόντιζε, ενώ όπως υποστήριξαν γείτονες ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα, και έκαναν λόγο για μια καλή κι αγαπημένη οικογένεια, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την άτυχη 88χρονη ως μια καλόκαρδη γυναίκα.

H σόρος της 88χρονης γυναίκας έχει μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας προκειμένου να γίνει νεκροψία- νεκροτομή και να δοθούν απαντήσεις για τα αιτία θανάτου της ηλικιωμένης, ενώ η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα αν και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

protothema.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ