Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου: Οι δεσμεύσεις του νέου προέδρου Λευτέρη Καλλέργη

Petite Perle 300×250

Μ ε δεσμεύσεις  για σεβασμό στην άποψη του κάθε δημοτικού συμβούλου με στόχο ένα Δήμο σύγχρονο και αναβαθμισμένο, ξεκίνησε την θητεία του ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Λευτέρης Καλλέργης.

Μετά την ομόφωνη εκλογή του δι ανατάσεως της χειρός ο νέος πρόεδρος κατέλαβε τη θέση του στο έδρανο, ανάμεσα στο Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα και τον γραμματέα Μανώλη Πατεράκη. Στην πρώτη του τοποθέτηση ως πρόεδρος ο κ.Καλλέργης ευχαρίστησε το σώμα που τον εξέλεξε, τον Δήμαρχο που τον πρότεινε και τον  επικεφαλής της αντιπολίτευσης που τον στήριξε.

Έκανε λόγο για μια τιμή που έγινε στο πρόσωπο του και δήλωσε έτοιμος να αναλάβει το έργο του.  Δέσμευση του όπως είπε θα είναι ο σεβασμός στη άποψη ακόμα κι αν αυτή είναι διαφορετική καθώς αποτελεί στοιχείο της Δημοκρατίας .

Παράλληλα δήλωσε ότι θα καταβάλλει όλες του  τις δυνάμεις για  να βρει  τη θέση που του αξίζει ο Δήμος Μαλεβιζίου να αναβαθμιστεί, να γίνει περισσότερο σύγχρονος αλλά και να υλοποιηθούν όλα τα σημαντικά έργα που έχουν ξεκινήσει αλλά να ξεκινήσουν και νέα.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ