Το τρένο του ΑΟΤ πέρασε νικηφόρα και από τη Δαμάστα με 0-3

Petite Perle 300×250

Συνέχισε με τη 15η νίκη του ο ΑΟΤ στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας αφού επιβλήθηκε της μαχητικής Δαμάστας με 3-0.

Όλα τελείωσαν στο 44΄ που προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Παπανδρέου και στη συνέχεια στο Β΄ ημίχρονο επικράτησε πλήρως με κορυφαίο παίκτη το Μεταξάκη που δημιουργούσε τα γκολ για τους συμπαίκτες του, με τον ίδιο να έχει και χαμένο πέναλτι.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξαν ψυχωμένα και ήταν άριστα στημένοι από το Δημήτρη Κόκκινο. Είχε μάλιστα 2-3 φάσεις που θα μπορούσε να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος και τελικά το Τυμπάκι κατάφερε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Παπανδρέου να πετύχει το 0-1 βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση.

Στο 5΄ σουτ του Μεταξάκη λίγο έξω από την περιοχή μπλόκαρε σε ετοιμότητα ο Χατζηδάκης.

Στο 10΄ο Λίλος σούταρε  μέσα από την περιοχή ο Χρήστου έχασε τη μπάλα, αλλά το νέο σουτ από πλεονεκτική θέση του Κόκκινου έφυγε άουτ.

Στο 20΄ ο Μηλιαράκης από δεξιά έκανε πολύ καλή προσπάθεια σέντραρε όμως το σουτ του Λίλου ήταν άστοχο και έφυγε άουτ.

Στο 26΄ σουτ του Παπανδρέου από πλεονεκτική θέση μπλόκαρε ο Χατζηδάκης, που είπε εκ νέου όχι σε σουτ του Μεταξάκη.

Στο 31΄δυνατό σουτ του Μεταξάκη μέσα από την περιοχή κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 36΄ ο Λίλος μόνος πλάσαρε το Χρήστου που έδιωξε σωτήρια, για να έρθει ο Ανδρέας Κόκκινος να σουτάρει και να απομακρύνει πάνω στη γραμμή αμυντικός του ΑΟΤ.

Στο 44΄ ο Μεταξάκης γύρισε τη μπάλα από δεξιά και ο Παπανδρέου με άψογο κοντρόλ και δυνατό σουτ  μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1.

Στο 61΄ ξαφνικό δυνατό σουτ του Κατσαρού έφυγε κοντά στα δοκάρια του Χρήστου άουτ.

Στο 71΄ ο Μεταξάκης με ωραία προσπάθεια σούταρε μέσα από την περιοχή ο Χατζηδάκης απέκρουσε, όμως ο Παραθύρας με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα πετυχαίνοντας το 0-2.

Στο 75΄ ο Μεταξάκης κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χατζηδάκης, ακολούθησε σουτ του Χαϊντίνι που κτύπησε στο δοκάρι και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Δαμάστας.

Στο 84΄ ατομική προσπάθεια και κοντινό πλασέ του Χαιντίνι απέκρουσε σωτήρια ο Χατζηδάκης.

Στο88΄ ο Μεταξάκης σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Παπανδρέου που δε δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 0-3 με κοντινό πλασέ.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ζαφείρη.

ΔΑΜΑΣΤΑ: Χατζηδάκης, Μηλιαράκης (80΄Φραγκούλης), Διακάκης, Μαυρογιαννάκης (80΄ Χασουράκης), Πεταλάκης, Κόκκινος Νικ., Κόκκινος Αντ., Αποστολάκης (60΄Οικονομάκης), Κατσαρός, Λίλος (60΄ Ζερβάκης), Κόκκινος Ι (60΄ Κεφαλογιάννης).

ΑΟΤ: Χρήστου, Δουλγεράκης, Στεφανάκης, Κουρουθιανάκης (89΄Τσακιράκης), Χαϊντίνι, Παπανδρέου (89΄ Νικολιδάκης), Μεταξάκης, Γερακιός, Λούσι, Παραθύρας (72΄ Γρηγοράκης), Σαβουιδάκης

Χωρίς Κατηγορία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ