Πάρτυ με 9-0 του Μαραθώνα με προσκεκλημένο τον Κόρακα

Petite Perle 300×250

Ο Μαραθώνας μπήκε με το δεξί την νέα σεζόν και συνέχισε την καταπληκτική πορεία του στο πρωτάθλημα νικώντας με το εμφατικό 9-0 τον Κόρακα.

Πρωταγωνιστής για ένα ακόμα αγώνα ο Βασίλης Βατσινάς που πέτυχε 4 γκολ  ενώ ο προπονητής Μάκης Λυκούδης έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά με μικρό χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν και αυτά με την σειρά τους.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γκολ  και έγινε το 1-0 για τον  Μαραθώνα μόλις στο  5ο λεπτό μετά  από  εκτέλεση φάουλ κοντά στο κέντρο του γηπέδου η μπάλα βρέθηκε εντός της μικρής περιοχής ο Χαραλαμπάκης έβγαλε την πάσα ασσιστ και ο  Στρατηγάκης σκόραρε το γκολ.

 

Στο 9' το 2-0 για το Μαραθώνα με σκόρερ τον Γωνιανάκη που πήρε την μπάλα και πέρασε όλη την άμυνα και σκόραρε.

 

Στο 12' ο Βατσινας κινήθηκε στο κενό χώρο από τα αριστερά και σκόραρε με δυνατό σουτ γράφοντας το 3-0 ενώ 13 λεπτά μετά ξανά ο Βατσινάς με όμορφο τελείωμα έκανε το 4-0.

Στο 35' ο Βατσινάς έκανε χατ τρικ με σουτ μετά από πάσα του Γωνιανάκη νίκησε τον τερματοφύλακα για το 5-0.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Μαραθώνας είναι εμφανώς ανώτερος, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, πράγμα το οποίο φαίνεται και από το σκορ.

Η ομάδα του Μαλεβιζίου παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο και είναι ιδιαίτερα μαχητική.

Οι ποδοσφαιριστές της διεκδικούν κάθε μπαλιά και δεν έχουν αφήσει κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να γίνουν απειλητικοί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 48ο  σουτ στο δοκάρι για τον Κόρακα μετά απο σουτ του Λενιδάκη.

Δυο λεπτά μετά ,  ο Λεμονακης με το που μπήκε στον αγώνα τσίμπησε τη μπάλα και κρέμασε τον τερματοφύλακα του Κόρακα γράφοντας το 7-0.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 80' και στο 82' ο Πιντίλι ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του Μαραθώνα για το τελικό 9-0 .

Μαραθώνας: Σταματάκης,Γωνιανάκης(55'Λεμονάκης),Λάμας(46'Βαμβουκάκης),Ντερβισάι(46'Χαραλαμπάκης),Σχοιναράκης(65' Μπαλτατζής),Σταματάκης Μην,Σταματάκης,Τζαγκαράκης(55'Πιντίλι) ,Βατσινάς,Στρατηγάκης,Χαραλαμπάκης

Κόρακας: Χαριτάκης,Χαριτάκης,Φουντιδάκης,Χαριτάκης,Τζαγκαράκης,Φιντικάκης,Τσαγκαράκης,Σηφάκης,Ξηρουδάκης,Φουστάκης,Μαρκάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ