Κατερίνα Στικούδη απάντηση σε Γιώργο Νταλάρα: «Εγώ θα διαφήμιζα και λουκάνικα και μπιφτέκια και μπέργκερ και πατάτες»

Petite Perle 300×250

Σε βραδινή της έξοδο η Κατερίνα Στικούδη έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» το δικό της σχόλιο γύρω από τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα όσον αφορά τους τραγουδιστές που διαφημίζουν φαγητά, ξεκαθαρίζοντας πως εκείνη δεν θα είχε θέμα να διαφημίσει το οτιδήποτε σχετικό.

«Εγώ θα διαφήμιζα και λουκάνικα και μπιφτέκια και μπέργκερ και πατάτες και όλα τα νόστιμα πράγματα. Έλα τώρα, εντάξει, έχουν αλλάξει οι εποχές. Λέει τη γνώμη του. Ίσως το θεωρεί καλλιτεχνικά, ίσως θεωρεί ότι από άποψη αισθητικής», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Αλλά πλέον και αν μια παραγωγή ενός διαφημιστικού είναι πανάκριβη και είναι μεγάλη, θα βγει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Εγώ λέω να πάψουμε να κρίνουμε τους άλλους για το τι κάνουν και τι επιλέγουν. Η πορεία και η διάρκεια κρίνει τον καθένα», πρόσθεσε.

«Ο παλιός πρέπει να σέβεται και να εκτιμάει τον νέο, να τον χειροκροτεί όταν κάνει επιτυχία και ο νέος πρέπει να μην ξεχνάει ότι υπήρχε ο παλιός, εκεί κάπου το έχουμε χάσει, πιστεύω. Το πρόβλημα δεν είναι στα μπέργκερ και στα πιτόγυρα», τόνισε η Κατερίνα Στικούδη.

 

πηγή: www.reader.gr

 

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ