Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ταξίδι στην Ιταλία για το ζευγάρι

Petite Perle 300×250

Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια του Βασίλη Μπισμπίκη με την υγεία του, ο ηθοποιός ταξίδεψε με τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, στην Ιταλία.

Η τραγουδίστρια ανέβασε στα social media, ένα βίντεο και μια φωτογραφία από την παραμονή τους στη Ρώμη. Στο TikTok βίντεο που δημοσίευσε, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην κάμερα, ενώ ακούγεται το καινούργιο τραγούδι που κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια. Στο στιγμιότυπο της Δέσποινας Βανδή στο Instagram, φωτογραφίζονται από την Πιάτσα ντι Σπάνια, με τον ηθοποιό να την έχει πάρει αγκαλιά.

Οι αναρτήσεις της Δέσποινας Βανδή

 

@desp1navandiofficial

#panselinos #roma #italia

♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

 

 

23

Το ταξίδι του ζευγαριού έρχεται μερικές ημέρες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης, με αποτέλεσμα δύο επεμβάσεις με τοποθέτηση stent. Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε μερικές μέρες σε ιδιωτική κλινική, με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός ένιωσε κάποιους πόνους στο στήθος του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύντροφό του. Όταν την ενημέρωσε για αυτό, εκείνη τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη αμέσως.

 

πηγή:protothema.gr

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ