Ήττα για την Δαμάστα 2-1 στην Ελιά από τον Ρωμανό

Petite Perle 300×250

Ο Ρωμανός φιλοξενεί τη Δαμάστα για την 17η αγωνιστική στην Α1 ΕΠΣΗ.

Η Δαμάστα παρά την πληθώρα ευκαιριών που είχε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να φύγει με κάποιον βαθμό από τον γήπεδο.

Ο Ρωμανός κράτησε το υπέρ του σκορ μέσα από σκληρό ποδόσφαιρο και αρκετά φάουλ.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Υπήρξαν  σουτ και από τις δύο ομάδες, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν ανησυχία στους τερματοφύλακες που κράτησαν εύκολα ανέπαφες τις εστίες τους .

 

Στο 51' λεπτό κερδίζει αμφισβητούμενο πέναλτι ο Ρωμανός,την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Κομνηνός και μετά από πολλές "κουβέντες" εκτελείται εύστοχα το πέναλτι στο 54ο λεπτο για το 1-0, παρά την σωστή επιλογή του Χατζηδάκη να πέσει στην αριστερή γωνία του τέρματος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πέντε λεπτά μετά στο 56ο λεπτό ισοφάριση σε  1-1 για τη Δαμάστα, με κεφαλιά από τον Νίκο Κόκκινο ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.
Στο 63ο λεπτό, γκολ για το Ρωμανό 2-1, μετά από εκτέλεση κόρνερ  ο Μπαλάφας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της Δαμάστας.
Στο 67ο λεπτό  σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων μετά από  ανατροπή του επιθετικού της Δαμάστας  στα όρια της περιοχής δεν δόθηκε τίποτα, γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις των ανθρώπων της Δαμάστας.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Στο 86' σκοράρει ο Αντώνης Κομνηνός για τους γηπεδούχους αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ οπότε η φάση είναι ως μη γενόμενη.
Στο 93' μεγάλη ευκαιρία για την Δαμάστα με τον Ρουμπάκη να σουτάρει, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Ρωμανός: Κασσωτάκης,Μπαλάφας,Παχάκης(88'Ζαμίδης),Παρτάλης,Ανυφαντάκης,Γιακουμάκης,Μαρκόπουλος,Νοδαράκης(62'Κομνηνός),Κρανιωτάκης(62'Κεφάκης),Κομνηνός(88'Λαζανάκης)

Δαμάστα: Χατζηδάκης,Διακάκης,Πεταλάκης,Μαυρογιαννάκης(70'Ρουμπάκης),Μηλιαράκης(87'Χασουράκης),Κόκκινος,Ζερβάκης,Κόκκινος Α.Δ(88'Κωστάκης),Κεφαλογιάννης(70'Αποστολάκης),Κατσαρός,Λίλος(46'Κόκκινος)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ