Ο Μαραθώνας με ηγέτη το Γωνιανάκη κέρδισε 4-1 τη Δόξα στο Λίντο

Petite Perle 300×250

Συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣΗ ο Μαραθώνας και επιβλήθηκε εκτός έδρας της νεανικής και πολλά υποσχόμενης ομάδας της Δόξας με 4-1.

Από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης φάνηκε ποιός θα είναι το αφεντικό στο παιγνίδι, με το Μαραθώνα να είναι κυρίαρχος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πετυχαίνει τρία τέρματα με τη λήξη του πρώτου ημίχρονου.

Αυτοί που έκαναν τη διαφορά ήταν οι Γωνιανάκης και Βατσινάς, που ήταν και οι σκόρερ της ομάδας του Μάκη Λυκούδη.

Στο 20' ο Στρατηγάκης ανατράπηκε εντός περιοχής από το Μασαούτη και ο κ. Περτσελάκης σωστά υπέδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Βατσινάς κάνοντας το 0-1 για το Μαραθώνα.

Στο 35' ο Γωνιανάκης από κοντά πλασάρει τον Τζωρτζάκη που αποκρούει σωτήρια με τα πόδια.
Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του παιγνιδιού και οι πιτσιρικάδες της Δόξας ισορρόπησαν τον αγώνα και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με πλασέ του Σπαθαράκη.
Στο 85΄ ο Γωνιανάκης με ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Στο 89΄ ο Λεμονάκης για το Μαραθώνα είχε δοκάρι με γυριστό σουτ, ενώ στην επαναφορά σουτ του Βατσινά έδιωξαν πριν τη γραμμή οι αμυντικοί της Δόξας.

ΔΟΞΑ: Τζωρτζάκης, Σωπάκης, Μασαούτης, Εμμανουήλ, Κορνάρος, Τζανής, Φρέσκος, Χρηστάκης, Καντζηλάκης, Καλογεράκης,

Μονιάκης

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Σταματάκης Αντ., Χρονάκης (75΄ Μπαλτατζής), Ντερβισάι (46΄ Χαραλαμπάκης), Χαραλαμπάκης, Σταματάκης Μην., Τσαγκαράκης (46΄ Λεμονάκης) Σταματάκης Γ. (86΄ Παντελίδης)(, Γωνιανάκης, Βατσινάς Πιντίλι (79΄ Γουρνιανάκης)

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ