Ο Αχιλλέας Μπέος απείλησε με ξυλοδαρμό δημοτικό σύμβουλο (Βίντεο)

Petite Perle 300×250

Φραστικά επεισόδια σημειώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου με τον Αχιλλέα Μπέο να χαρακτηρίζει «τόφαλο» την προϊσταμένη Εφορίας Νεότερων Μνημείων και να προειδοποιεί δημοτικούς συμβούλους πως «θα έρθει το Ναυτικό» και «θα φας ξύλο».

Σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας κ. Χ. Ζάχου, σχετικά με το πότε θα υπάρξει αποκατάσταση της παραλιακής οδού της Αγριάς και τι θα επακολουθήσει με τις γραμμές του τρένου, ο Αχιλλέας Μπέος είπε πως ο «τόφαλος», η προϊσταμένη της Εφορίας Νεοτέρων Μνημείων, εξέδωσε σήμα διακοπής εργασιών.

Άμεση ήταν η αντίδραση από την σύμβουλο της μειοψηφίας Φωτεινή Κοκκινάκη με τον Μπέο να της φωνάζει «μην διακόπτεις, ωραίο κούρεμα έχεις, σου πάει. Ντροπή σε εσένα. Δεν σε σταματάει κανένας από τον συνδυασμό, για αυτό τη βάλατε στον συνδυασμό;». Η κ. Κοκκινάκη φώναζε «ντροπή σου» και ο Αχιλλέας Μπέος της είπε «ντροπή σε εσένα. Κοίτα καλά θα έρθει το Ναυτικό, περίμενε».

«Εσύ θα φας ξύλο»

Νωρίτερα, ο Στέλιος Λημνιός στήριξε την απόφαση της παράταξής του να απέχουν οι σύμβουλοι από ψηφοφορία για ορισμό του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ λόγω έλλειψης, όπως υποστηρίχθηκε, νομιμότητας των αποφάσεων και δέχθηκε τότε την απειλή του ξυλοδαρμού του, σύμφωνα με το gegonota.news.

«Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία, να το ξέρεις αυτό. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι», είπε ο δήμαρχος Βόλου στον δημοτικό σύμβουλο που είναι μέλος περιβαλλοντικών οργανώσεων που τάσσονται κατά του LNG στον Παγασητικό.

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ