Με πρωταγωνιστή τον Βατσινά 6-0 ο Μαραθώνας τον Ερμή Ατσαλένιου

Petite Perle 300×250

Ο Μαραθώνας φιλοξενεί τον Ερμή Ατσαλένιου για την 13η αγωνιστική στην Β2 ΕΠΣΗ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Μαραθώνας συνέχισε τις νικηφόρες εμφανίσεις και αυτή τη φορά επιβλήθηκε με 6-0 του Ερμή Ατσαλένιου με κορυφαίο τον Βασίλης Βατσινά που έκανε χατ τρικ σημειώνοντας τρια τέρματα.

Στο 14' ο Μαραθώνας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για το 1-0  όταν σε μια όμορφη ανάπτυξη από τα αριστερά  έγινε φάουλ που δόθηκε  πλεονέκτημα από τον διαιτητή, η μπάλα έφτασε στο κέντρο του γηπέδου και από εκεί με ένα  ψιλοκρεμαστό σουτ ο Στρατηγάκης δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα, ο οποίος προσπάθησε να αποσοβίσει το γκολ αλλά δεν τα κατάφερε.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Τζαγκαράκης βρέθηκε σε καλή θέση και με όμορφο τελείωμα έγραψε το 2-0  για τους γηπεδούχους .

 

Στο 30' ήρθε το 3-0 για τον Μαραθώνα που μετά από συγχρονισμένο συνδιασμό σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 39' ο Βατσινάς με ατομική ενέργεια έγραψε το 4-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Δημιουργικό όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο από τον Μαραθώνα, η οποία σε κάθε επίθεση γίνεται αεπιλητική για να σκοράρει κάποιο τέρμα.

Στον αντίποδα η ομάδα του Ατσαλένιου προσπαθεί να κρατήσει κατοχή της μπάλας και προσπαθεί να κάνει γρήγορες εναλλαγές όμως χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι διεξάγεται από έντονη  χαλαζόπτωση.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαραθώνας συνεχίζει στο ίδιο τέμπο και στο 58' μετά από μια εκτέλεση φάουλ έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Βατσινάς για το 5-0 .

Στο 79' ξανά ο Βατσινάς κάνει το χατ τρικ για το 6-0 για τους γηπεδούχους που πήρε την μπάλα από δεξιά και με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μηλολιδάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Μαραθώνας: Σταματάκης,Λάμας,Πιντίλι,Χρονάκης,Ντερβισάι,Χαραλαμπάκης,Τσαγκαράκης,Σταματάκης,Στρατηγάκης,Βατσινάς,Γωνιανάκης

Ερμής Ατσαλένιου: Μηλολιδάκης,Βεγγόπουλος,Ξυλικάκης,Σεκέρ,Βιτσαξάκης,Αδαμάκης,Βρέντζος,Βαρδάκης,Χατζηκυριάκος,Λυραράκης,Μαυραντωνάκης

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ