Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δεύτερα έλαβε ο τράπερ που ξυλοκόπησε φοιτητή

Petite Perle 300×250

Τη Δευτέρα 05/02 θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 25χρονος μουσικός, που κατηγορείται μαζί με ένα ακόμη άτομο, για την επίθεση εναντίον 23χρονου φοιτητή, πριν από μία εβδομάδα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός τράπερ συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου 03/02 στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας (από κοινού), η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια και αφού εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης, οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, από την οποία πήρε προθεσμία. Μέχρι να απολογηθεί και να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση, παραμένει υπό κράτηση.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση του δεύτερου ατόμου βρίσκονται σε εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, το 23χρονο θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό συνέβη στην οδό Συγγρού, όπου το νεαρό θύμα βρισκόταν με την παρέα του. Ο 23χρονος δέχθηκε απρόκλητη επίθεση στο κεφάλι και στο σώμα, από τους δύο κατηγορούμενους, ενώ κατά την ίδια δικογραφία αφορμή φέρεται να στάθηκε μία απλή ερώτηση που απηύθυνε ο φοιτητής προς τον τράπερ.

Μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε, ο παθών μετέβη στο σπίτι του, όπου έπεσε να κοιμηθεί, κάτι το οποίο πιθανολογείται ότι συντέλεσε και στην επιδείνωση της υγείας του. Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ξύπνησε δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον και τα λόγια του ήταν ακατάληπτα.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει αιμάτωμα και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ τον υπέβαλλαν σε πολύωρο χειρουργείο. Όλη την εβδομάδα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου εξακολουθεί να παραμένει.

ΠΗΓΗ cnn.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ