Νίκος Τζώρτζογλου: Συσπείρωση χρειάζεται ο ΟΦΗ και αγάπη από όλους

Petite Perle 300×250
Λάθος σχεδιασμός… Eυθύνες έχουν oλοι..
Υπεύθυνος για αυτόν τον αγωνιστικό κατήφορο ολόκληρος ο οργανισμός του ΟΦΗ…
Καλή και αναγκαία η κριτική όμως αρκεί να είναι δημιουργική και καλοπροαίρετη…
Ο μηδενισμός, η απαξίωση και η υποτίμηση των πάντων μου θυμίζει το πρόσφατο παρελθόν του Ο.Φ.Η. όταν εκδιώχθηκε η οικογένεια Βαρδινογιάννη με την γνωστή συνέχεια.
Εκτός από τα πρόσκαιρα αρνητικά αγωνιστικά αποτελέσματα που δικαιολογημένα έχουν πληγώσει τον κόσμο του ΟΦΗ υπάρχουν και αλλά στοιχεία εξίσου σημαντικά σε μια ομάδα σε ένα οργανισμό όπως σταθερότητα, η σοβαρότητα, η δυναμική, το κύρος, το ευρωπαϊκό προφίλ και η αποδοχή που εκπέμπει μια διοίκηση όπως αυτή του κ. Μπούση σε όλη την Ελλάδα.
Εξίσου σημαντική σε μία ομάδα η παρουσία στελεχών όπως αυτή του Μηνά Λυσάνδρου στον ΟΦΗ προέδρου της Super League που κατά την άποψή μου ίσως είναι ο κορυφαίος παράγοντας στη χώρα μας σε ποδοσφαιρική επιστημονική κατάρτιση σε ήθος και σε γνώση.
Ας τους ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ…
Ο Ο.Φ.Η. ΤΩΡΑ έχει την ανάγκη όλων μας, ΤΩΡΑ θα πρέπει να αγκαλιάσουμε την ομάδα μας περισσότερο από ποτέ, ΤΩΡΑ πρέπει να υποστηρίξουμε την Διοίκηση του Ο.Φ.Η.
Ας προσέξουμε πολύ μην γίνουμε ο τόπος που δεν μπορεί να πει ευχαριστώ!!!!
Ας μη φτάσουμε στο σημείο όπως όταν κάποιοι είπαν στο φιλόσοφο Σωκράτη «Δάσκαλε κάποιοι στην αγορά σε επαινούν» αυτός αφοπλιστικά απάντησε «φαίνεται είναι άνθρωποι που δεν τους έκανα κανένα καλό».
Συσπείρωση χρειάζεται η ομάδα.. Συσπείρωση και αγάπη από όλους…
Με βαθιά εκτίμηση σε όλο το φίλαθλο κοινό του Ο.Φ.Η.
Νίκος Τζώρτζογλου
Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Ηρακλείου
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Χωρίς Κατηγορία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ