Συνάντηση με Αυγενάκη, μετά τις πιέσεις των αγροτών

Τα αγροτικά στελέχη του Ηρακλείου σπεύδουν στο και πέντε, να δουν τον υπουργό για τα αγροτικά ζητήματα του Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Με την άσκηση πίεσης από τον αγροτικό κόσμο να γίνεται ασφυκτική, τα αγροτικά στελέχη σπεύδουν να συναντήσουν άμεσα τον συντοπίτη τους υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη.

Με το αγροτικό κίνημα να "φουντώνει" στην βόρεια Ελλάδα και τα αγροτικά μπλόκα να ενισχύονται, οι αγροτοσυνδικαλιστές του Ηρακλείου αποφάσισαν στη χθεσινή τους συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου, να σπεύσουν στο και πέντε, να δουν τον υπουργό για τα αγροτικά ζητήματα του Ηρακλείου.

Σήμερα εξάλλου επανέρχονται στο μπλόκο των Πεζών οι αγρότες από τους Αγροτικούς Συλλόγους Αστερουσίων και Ηρακλείου με την συμμετοχή και της Επιτροπής Αγώνα του Τυμπακίου.

Η συνάντηση με τον υπουργό θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί, στην αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, μια συνάντηση που όπως φάνηκε από τα λεγόμενα τους είχαν προκαθορίσει.

Στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες του Ηρακλείου που θα τεθούν στον υπουργό είναι  ακαρπία στην ελαιοκαλλιέργεια και  ο περονόσπορος στα αμπέλια θέματα για τα οποία είναι από καιρό ενημερωμένος ο Λευτέρης Αυγενάκης. Επιπλέον επαναφέρουν το θέμα με τα "κόκκινα" δάνεια, τις πετσοκομμένες επιδοτήσεις και την  επαναδιαπραγμάτευση της νέας ΚΑΠ.

Αγροτικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ