Με δυο πέναλτι του Βατσινά ο Mαραθώνας 2-0 στο ντέρμπι τους Κουνάβους

Petite Perle 300×250

Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής που έγινε στα Καλέσσα ο Μαραθώνας κέρδισε 2-0 τους Κουνάβους και παραμένει ζωντανός στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, που ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές από τον αντίπαλο του δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και πήρε δίκαια τη νίκη παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο πρώτο ημίχρονο παρά ότι ο Μαραθώνας είχε κόντρα τον αέρα κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στους Κουνάβους που ήταν εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά.

Ηγέτης του Μαραθώνα ήταν ο εκπληκτικός Γωνιανάκης που μαζί με τον Στρατηγάκη ήταν οι κινητήριοι μοχλοί της ομάδας των Καλεσών.

Στο 6ο ο Γριβάκης ανέτρεψε τον Γωνιανάκη μέσα στην περιοχή αψυχολόγητα κα ιτο πέναλτι έκανε σε γκολ ο Βατσινάς κάνοντας το 1-0.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Στο 14' από πάσα του Γωνιανάκη τετ α τετ ο Βατσινάς σούταρε αλλά ο Γιανναράκης με φανταστική απόκρουση έσωσε το δεύτερο γκολ.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 30' σέντρα του Στρατηγάκη πλασέ του Βατσινά μπλόκαρε ο Γιανναράκης.

Στο 36' εκτέλεση φάουλ του Στρατηγάκη έξω από την περιοχή έσωσε ξανά ο τερματοφύλακας των Κουνάβων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον αέρα υπέρ του ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία στο 47' ο Βατσινάς από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε το δοκάρι του Γιανναράκη.

Η ποιότητα του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο κατακόρυφα με τους Κουνάβους στην πρώτη τους ευκαιρία να απειλούν με ισοφάριση στο 59' με τον Καρούζο να σουτάρει από καλή θέση και τον Δομοσίδη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 90' ο Μαραθώνας σιγούρεψε την νίκη του όταν ο Πιντίλι που είχε μπει 5 λεπτά νωρίτερα αλλαγή στη θέση του Στρατηγάκη κέρδισε πέναλτι που έκανε γκολ ο Βατσινάς για το 2-0 .

Στο 92' οι Κουνάβοι άγγιξαν και πάλι το γκολ αλλά το σουτ του Καρούζου βρήκε στο οριζόντιο και η μπάλα έσκασε στη γραμμή του τέρματος και σώθηκε η ομάδα του Μαραθώνα από την μείωση του σκορ.

 

Mαραθώνας: Δομοσίδης,Λάμας,Χαραλαμπάκης,Χουστουλάκης,Χρονάκης,Σταματάκης,Τζαγκαράκης,Στρατηγάκης,Σταματάκης,Βατσινάς,Γωνιανάκης

Κουνάβοι:  Γεναράκης,Κακουλάκης,Μαυρόπουλος,Μπόγρης,Σαλατάι,Παπαβασιλείου,Καμαράτος,Μακράκης,Καρούζος,Κυπριωτάκης,Γριβάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ