Ξεκινούν σήμερα τα έργα στην 62 Μαρτύρων στο Τσαλικάκι – Ψάχνουν το φρεάτιο από το οποίο φεύγουν τα λύματα

Petite Perle 300×250

Στην οδό 16 Μαρτύρων, στο Τσαλικάκι, θα βρίσκονται,  από σήμερα Δευτέρα τα συνεργεία της ΔΕΥΑΜ για να κάνουν νέα μεγάλη παρέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα με την υπερχείλιση του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης και τα λύματα που κατακλύζουν την περιοχή, σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Για την παρέμβαση είχε ενημερώσει ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, Γιάννη Βάμβουκας, το δημοτικό συμβούλιο όταν είχε ρωτηθεί από τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, Μανώλη Παπαδομανωλάκη.

Το θέμα αυτό πολλές φορές έχει έρθει στην επικαιρότητα με τους κατοίκους να μην μπορούν να ανεχθούν πλέον αυτή τη κατάσταση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου τη Δευτέρα 26-02-2024 θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκσκαφής στην συμβολή της οδού 16 Μαρτύρων με την Ελ. Βενιζέλου. Γι' αυτό το λόγο παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να μην αφήνουν τα αυτοκίνητα τους στο σημείο αυτό.

Η επέμβαση που γίνεται είναι για να εντοπιστεί το φρεάτιο που εικάζεται ότι κάνει όλο το πρόβλημα της υπερχείλισης.

Μετά τις νέες διαμαρτυρίες πάντως των κατοίκων πάντως με πρωτοβουλία του κ. Βάμβουκα, δυο φορές την εβδομάδα το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκεί αποφρακτικό μηχάνημα, για να αποφεύγονται τα χειρότερα.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ