Κύπελλο ΕΠΣΗ: Πήρε την πρόκριση η Δαμάστα με Ζερβάκη 1-0 τα Δειλινά

Petite Perle 300×250

Στο γήπεδο του ΠΟΑ αναμετρήθηκαν τα Δειλινά με τη Δαμάστα για ένα εισιτήριο στους 8 του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, με την ομάδα του Μαλεβιζίου να παίρνει τελικά την πρόκριση επικρατώντας με 1-0.

Το παιγνίδι κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα με τις αλλαγές του Δημήτρη Κόκκινου στην επανάληψη και κυρίως του Κατσαρού να βελτιώνουν την εικόνα των φιλοξενουμένων  και να φτάνουν στην πρόκριση με τέρμα του Ζερβάκη.

Η Δαμάστα είχε τον έλεγχο του παιγνιδιού στο πρώτο ημίχρονο και προσπαθούσε με καλή κυκλοφορία μπάλας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ, όμως της έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Στο 5΄ η Δαμάστα έχασε την κλασική ευκαιρία, όταν απο πάσα του Λίλου ο Κεφαλογιάννης εξ επαφής πλάσαρε αουτ.

Τα Δειλινά είχαν σωστή αμυντική τακτική με τον Βαρούχα αιχμή του δόρατος ο οποίος στο 21΄ είχε ένα καλό σουτ μέσα απο την περιοχή που κατέληξε άουτ.

Αυτές ήταν οι μοναδικές φάσεις άξιες αναφοράς για το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή στιγμή για τα Δειλινά όταν στο 49΄ φάουλ του Δρακωνάκη από καλή θέση μπλόκαρε ο Χατζιδάκις.

Ο Δημήτρης Κόκκινος  βλέποντας την κακή εικόνα της ομάδας του έκανε στο 57΄ δύο αλλαγές με τον Κατσαρό και τον Αποστολάκη να περνούν  στο ματς.

Ο Κατσαρός έβγαλε φοβερή κάθετη πάσα στο 59΄ στον Γιάννη Κόκκινο αλλά τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας Βλαντίκ.

Όμως στο 61΄ από ασίστ του Κεφαλογιάννη ο Ζερβάκης εύκολα έκανε το 0-1 για τη Δαμάστα.

Στο 69΄ φοβερό σουτ φάουλ του Κατσαρού πέρασε ελάχιστα αουτ.

Στο 87΄ απο φάουλ του Κατσαρού ο Μαυρογιαννάκης απο κοντά σούταρε αουτ.

Στο 88΄ δυνατό σουτ του Ρουμπάκη μέσα απο την περιοχή υποχρέωσε σε εκπληκτική απόκρουση το Βλάντικ που έδιωξε σε κόρνερ.

ΔΕΙΛΙΝΑ: Βλαντίκ, Στοιχιός, Χριστοδουλάκης, Κουναλάκης, Μυρωδιάς, Τσαπλαούρας, Βαρούχας, Γεωργιάδης, Ψωμάς, Σοκόλ (46΄ Δρακωνάκης), Χριστοφής

ΔΑΜΑΣΤΑ: Χατζιδάκις, Πεταλάκης, Διακάκης (57΄ Αποστολάκης), Χασουράκης Μαν., Μαυρογιαννάκης, Κόκκινος Ν., Κόκκινος Ι., Κεφαλογιάννης, Κόκκινος Ανδρ., Ζερβάκης, Λίλος (57΄ Κατσαρός)

 

Χωρίς Κατηγορία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ