Μανώλης Μαυρομμάτης: Απέτυχε η προσπάθεια αποσωλήνωσης – Επιδεινώθηκε η υγεία της γυναίκας του

Petite Perle 300×250

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου, Μανώλη Μαυρομμάτη, και της συζύγου του, Ρένας Βενιέρη, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης (28/02).

Συγκεκριμένα, έγινε προσπάθεια αποσωλήνωσης στον Μανώλη Μαυρομμάτη, η οποία απέτυχε την Τρίτη (27/02), και θα επιχειρηθεί εκ νέου τα επόμενα 24ωρα. Η σύζυγός του, επίσης, μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εγκαυμάτων στην Κεντρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του «Γ. Γεννηματάς», πριν από τρεις ημέρες, επειδή παρουσίασε επιδείνωση. Πάντως, είναι και οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ, σε λίγα μόνο λεπτά, έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε. Αμέσως μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι γιατροί έκριναν πως η σύζυγός του έπρεπε να διασωληνωθεί και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω της κρίσιμης κατάστασης της.

 

ieidiseis.gr

Χωρίς Κατηγορία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ