Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου

Petite Perle 300×250

Ο Φεβρουάριος κλείνει τον κύκλο του με το Εξάγωνο Ερμή / Δία που προσφέρει μία πιο ανάλαφρη νότα στην καθημερινότητά μας. Χαρούμενα μηνύματα, τρυφερές συναντήσεις / εξομολογήσεις και ενδιαφέρουσες προτάσεις θα δώσουν θετική χροιά στο κλείσιμο του Φεβρουαρίου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα η Πέμπτη σου αναμένεται μυστήρια και σκοτεινή, με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Η διάθεσή σου δεν προβλέπεται να είναι και η καλύτερη, αφού εσύ ο ίδιος προκαλείς ανασφάλειες στον εαυτό σου. Τουλάχιστον η ημέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις οικονομικές οφειλές ή να επιλύσεις λίγα από τα εσωτερικά σου ζητήματα. Η λίμπιντό σου είναι αυξημένη κι ενδεχομένως να βρεις διέξοδο στον έρωτα ώστε να διαφύγεις από τα άγχη της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι σαρκικές απολαύσεις πιθανώς να 'κρύβουν' κάποιες βαθύτερες ανάγκες σου, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνήσεις ανοικτά με τον άνθρωπο που θέλεις να βάλεις στη ζωή σου ή το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κάποιες ενέργειες με στόχο να ενδυναμώσεις την κατάστασή σου ή να τακτοποιήσεις μερικές οφειλές. Μπορείς να διεκδικήσεις και χρήματα που σου χρωστούν με επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, η Πέμπτη έφτασε και η Σελήνη πλέον φιλοξενείται από το απέναντί σου ζώδιο, εκείνο του Σκορπιού. Το ένστικτό σου είναι ισχυρό, βοηθώντας σε, να λάβεις σωστές αποφάσεις πάνω σε θέματα που σε ενδιαφέρουν. Από την άλλη ο βαθύς συναισθηματισμός σου είναι υπεύθυνος για τις τυχόν κόντρες που παρατηρήσεις με τον κοινωνικό σου κύκλο. Είναι απαραίτητο να αποκτήσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και να διαχειριστείς κάποια πράγματα με λογική σκέψη και ψυχραιμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα παρατηρήσεις πως αισθάνεσαι κάποιες ανασφάλειες. Έτσι, δεν προσεγγίζεις τον έρωτα με ιδιαίτερα υγιή και σταθερό τρόπο. Από την μία το πάθος αυξάνεται, μαζί όμως, παρατηρούνται συγκρούσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η ημέρα είναι καλή αν θέλεις να κάνεις μία σημαντική συνάντηση ή συζήτηση. Αντιλαμβάνεσαι ενστικτωδώς τι προθέσεις έχουν οι άλλοι απέναντί σου και είσαι ιδιαίτερα προσαρμοστικός, αλλά και καχύποπτος απέναντί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπημένε Δίδυμε, η Πέμπτη έφτασε και φέρει μαζί της την Σελήνη από το όχι και τόσο φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο του Σκορπιού. Επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητά σου και φροντίζεις να είσαι τυπικός προς κάθε υποχρέωσή σου. Η ημέρα είναι καλή αν θέλεις να περάσεις χρόνο με το κατοικίδιό σου ή να το φροντίσεις λίγο περισσότερο. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εργασίας σου θα διαπιστώσεις ότι δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, καταλήγοντας να αναλώνεις σημαντικό χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου φέρουν αργές εξελίξεις, διότι προτιμάς σήμερα να ασχοληθείς περισσότερο με τα 'πρέπει', παρά τα 'θέλω'. Χρειάζεται, επίσης, να χαλιναγωγήσεις τις τάσεις ελέγχου που έχεις απέναντι στον αγαπημένο σου άνθρωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά τα δίνεις όλα και προσπαθείς να ξεχωρίσεις μέσα από τη σκληρή δουλειά και τις γνώσεις σου. Εφόσον δώσεις σημασία στην μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων, θα μπορέσεις να γίνεις πολύ πιο παραγωγικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε, η Πέμπτη έφτασε κι εσύ επικεντρώνεσαι περισσότερο σε θέματα ερωτικών ή δημιουργικότητας. Τα παιδιά σου πρόκειται να σε απασχολήσουν αρκετά, ενώ εσένα σου είναι δύσκολο να ελέγξεις τις επιβλητικές σου τάσεις απέναντί τους. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού εντείνει αισθητά το ένστικτό σου, αλλά αυξάνει και κάποιες εσωτερικές σου ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να προσπαθείς να ελέγξεις ανθρώπους και καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, το πάθος κι ο έντονος ερωτισμός είναι παρόντες. Θα μπορέσεις να έχεις καινούριες γνωριμίες ή ένα φλερτ αν είσαι ελεύθερος. Εφόσον διατηρείς δεσμό, καλό θα είναι να δώσεις βάση στην λεκτική επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά διαθέτεις τον απόλυτο συνδυασμό δυναμισμού και δημιουργικότητας. Νέες επιχειρηματικές ιδέες σου απασχολούν το μυαλό από τις οποίες αρκετές μοιάζουν κερδοφόρες, μακροπρόθεσμα. Η καχυποψία σου, από την άλλη, προκαλεί αυτοσαμποτάζ.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να επικεντρωθείς στο σπίτι, την οικογένεια, όπως αντίστοιχα και να μελετήσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος, φίλε Λέοντα. Η Πέμπτη είναι μία ημέρα γεμάτη υπερανάλυση και θα χρειαστεί να αποφύγεις τις τάσεις υπόγειων παιχνιδιών ελέγχου που 'παίζεις' το τελευταίο διάστημα. Τα πρόσωπα της οικογένειάς σου τα αντιμετωπίζεις ως προέκταση του εαυτού σου ή αντίστοιχα αν αυτή η ενέργεια ασκείται προς εσένα, χρειάζεται να θέσεις όρια απέναντι σε έναν χειριστικό συγγενή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, το απαραίτητο συστατικό είναι η ασφάλεια. Ανεξάρτητα από την κατάστασή σου, θέλεις να σταθεροποιηθείς στον έρωτα, είτε κτίζοντας θεμέλια στη σχέση σου, είτε αναζητώντας έναν αξιόπιστο μελλοντικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν φέρουν πολλαπλές εξελίξεις. Είναι καλή στιγμή, πάντως, για εσένα που επιθυμείς να ανανεώσεις τον εργασιακό σου χώρο ή την επαγγελματική σου στέγη. Μπορείς να επενδύσεις χρόνο στην ενδυνάμωση των υφιστάμενων πελατειακών σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη μπήκε στο ζώδιο του Σκορπιού, σήμερα Παρθένε μου, κι εσύ θέλεις να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός, μέσα από το γραπτό λόγο. Θέλεις να προσέχεις τα λεγόμενά σου κι ο προφορικός λόγος δεν σου προσφέρει αυτή την πολυτέλεια. Η Πέμπτη σου είναι γεμάτη συλλογή νέων πληροφοριών, ενώ μπορείς να σημειώσεις θετική πρόοδο αν παρακολουθείς κάποιο σεμινάριο ή απασχολείσαι στον εκπαιδευτικό τομέα. Μπορείς, επίσης, να τακτοποιήσεις και αρκετές από τις γραφειοκρατικές υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, προσεγγίζεις το φλερτ πολύ προσεκτικά και με συναισθηματισμό. Αν είσαι ελεύθερος, 'παίζεις σωστά' και προσεκτικά, ενώ αν έχεις δεσμό, κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου, προτιμώντας το γραπτό λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να κάνεις επιτυχείς νέες συναντήσεις ή συμφωνίες. Σκέφτεσαι το χρήμα κι επινοείς τρόπους να το αποκτήσεις πιο εύκολα, όμως οι σημερινές σου ιδέες δεν είναι απαραίτητα αποδοτικές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ, η Πέμπτη έφτασε και μαζί της φέρνει την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, κάνοντάς σε να ανησυχείς λιγάκι για τα οικονομικά σου, ακόμη κι αν δεν παρατηρείται κάποιο ξαφνικό γεγονός, όπως αναπάντεχα έξοδα. Η αυτοπεποίθησή σου δεν βρίσκεται και σε άριστη κατάσταση, οπότε αν σήμερα σκοπεύεις να κάνεις μία διαπραγμάτευση ή πρώτη επαγγελματική συνάντηση, ενδεχομένως να μην έχεις τα αποτελέσματα που θα ήθελες. Πρόσεξε μην δράσεις φιλάργυρα, όμως καταφεύγοντας σε ανορθόδοξες μεθόδους γεμίσματος της τσέπης σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου φέρουν ελαφρώς αρνητικές εξελίξεις, όπου οι εντάσεις δεν είναι απούσες. Έχεις μία παραπάνω τάση να χειρίζεσαι το ταίρι σου ή να προσεγγίζεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει με έναν όχι και τόσο λειτουργικό τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορεί να μην φέρουν άμεσες εξελίξεις, αλλά κάποιες ανασφάλειές σου θα αποτελέσουν αίτιο κινητοποίησης για να καταφέρεις περισσότερα αργότερα. Είσαι τρομερά επινοητικός και υπομονετικός με τα σχέδιά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, μία παθιασμένη Πέμπτη έφτασε για εσένα, αφού η Σελήνη από σήμερα επισκέπτεται το δικό σου ζώδιο. Πλημμυρίζεις συναισθήματα κι ερωτισμό, ενώ μαγνητίζεις πανεύκολα τους άλλους. Εκπέμπεις ένα δυνατό μυστήριο, κάνοντας τους υπόλοιπους να θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Προσέχεις και μετράς τα λόγια σου, οπότε η ημέρα αυτή είναι καλή αν θέλεις να κάνεις μία λεπτή συζήτηση που απαιτεί μεγάλη προσοχή. Η καχυποψία σου, πάντως, μπορεί να γίνει τείχος που σε απομακρύνει από τους άλλους.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, έχεις κάποιες εξελίξεις που οφείλονται στην προσεκτική και διακριτική προσέγγιση στο φλερτ, αν είσαι ελεύθερος. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, έχεις κάποιες εντάσεις, όμως το πάθος για το ταίρι σου είναι εμφανές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος είναι κάτι που σε 'γεμίζει' σήμερα, μιας και προσπαθείς να μάθεις περισσότερα για το αντικείμενο εργασίας σου και τον ανταγωνισμό. Αντιμετωπίζεις τα πάντα ως παιχνίδια μυαλού και τα πας περίφημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη, η Πέμπτη σου αναμένεται ελαφρώς μοναχική, διότι προτιμάς να κάνεις εσύ παρέα στον εαυτό σου, παρά να συμβιβαστείς με επιφανειακές συζητήσεις και άτομα που δεν σε γεμίζουν. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής των συναισθημάτων σου και η ημέρα σε καλεί να τα διαχειριστείς προσεκτικά. Το ένστικτό σου είναι πολύ δυνατό κι αν βρεθείς σε χώρο με ανθρώπους με χαμηλές δονήσεις ή αρνητική ενέργεια, θα επηρεαστείς.

Aισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά προτιμάς κάτι ποιοτικό. Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις ότι είναι καλύτερα να επιλέξεις έναν σύντροφο που σου προκαλεί θετικά συναισθήματα. Αν έχεις δεσμό, το πάθος είναι εμφανές στη σχέση σου, με αρκετές εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να προσέξεις για τυχόν λάθη απροσεξίας, γιατί ο συναισθηματισμός σου είναι τόσο δυνατός που δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς. Προτιμάς να εργαστείς μόνος σου, αντί να συνεργαστείς με άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κινητοποιεί να βγεις έξω, να συνδεθείς βαθύτερα με τα φιλαράκια σου, καθώς και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Η Πέμπτη σε βρίσκει με αρκετές εναλλαγές στη διάθεση κι ενώ επιδιώκεις μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση, αντιμετωπίζεις τον κόσμο με αρκετή καχυποψία. Θα χρειαστεί να πιστέψεις λίγο περισσότερο στις δικές σου δυνάμεις, αντί να φοβάσαι μήπως απογοητευτείς από τρίτους στο μετέπειτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορείς να δεις αρκετές εξελίξεις, εφόσον παραμείνεις εξωστρεφής. Είναι πολλά υποσχόμενη ημέρα για εσένα που είσαι ελεύθερος. Αν έχεις δεσμό, σήμερα προσπαθείτε να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά καλό είναι να στραφείς προς νέες ή υφιστάμενες συνεργασίες για να δεις πρόοδο, άνοδο ή να μάθεις περισσότερα για το αντικείμενο απασχόλησής σου. Είσαι περισσότερο φιλόδοξος κι επινοείς συνεχώς τρόπους για να επιτύχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, η Πέμπτη έφτασε και φιλοξενεί την Σελήνη στον Σκορπιό, οπότε κι εσύ το ρίχνεις στη δουλειά. Προτιμάς να κοινωνικοποιηθείς και να έλθεις σε επαφή με κόσμο ικανό να σου προσφέρει μεγάλες δυνατότητες επαγγελματικής και κοινωνικής ανέλιξης. Θέλεις να νιώσεις ασφάλεια στα προσωπικά και τα αισθηματικά, ενώ σου είναι δύσκολο να ανοιχτείς και να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις. Η δουλειά σου, κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποτελεί προτεραιότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, οι εξελίξεις σου είναι μετρημένες αν είσαι ελεύθερος. Είναι σημαντικό να διαχωρίσεις τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σου. Αν έχεις δεσμό, του προσφέρεις προσοχή και χρόνο με στόχο να έρθετε πιο κοντά..

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επένδυσε χρόνο στην καριέρα σου, αφού το σύμπαν σε καλεί να επιτύχεις. Μπορείς να επινοήσεις πολλαπλούς τρόπους να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση ή να μάθεις κάτι πολύ σημαντικό που συμβαίνει στον εργασιακό σου χώρο.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, έφτασε η Πέμπτη και μάλιστα η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Σκορπιού, εντείνοντας την ανάγκη σου για εσωτερική αναζήτηση, φιλοσοφημένες συζητήσεις και διεύρυνση του νου. Είναι σε γενικές γραμμές καλή η διάθεσή σου και τα ενδιαφέροντά σου πολλαπλασιάζονται. Θέλεις να καταπιαστείς με ένα σωρό ασχολίες και νιώθεις περιέργεια κι ενθουσιασμό. Καλό θα είναι να πάρεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου, διότι οι συναισθηματικές εξάρσεις δεν λείπουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είσαι ενθουσιώδης και περίεργος, αναζητώντας νέες ερωτικές περιπέτειες, ιδίως αν είσαι ελεύθερος. Αν έχεις δεσμό, προτιμάς να ασχοληθείς μαζί του σε πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος σε εξιτάρει εφόσον σου χαρίζει τη δυνατότητα νέων γνώσεων. Αν η δουλειά σου απαιτεί μετακινήσεις, είναι πολύ πιθανό πως θα αυξηθούν μέσα στην ημέρα.

 

oroskopos.gr

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ