Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 1 Μαρτίου

Petite Perle 300×250

Καλό Μήνα! Ο Μάρτιος ξεκινά με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και οι συγκινήσεις χτυπούν κόκκινο! Αυτή την ημέρα είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε θέματα προσωπικά, οικογενειακά, ενώ εκδηλώνουμε πολύ περισσότερο τις ευαισθησίες μας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Καλό μήνα, Κριέ μου! Σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, εντείνονται λιγάκι μερικές κρυμμένες ανασφάλειές σου. Το εξάγωνο, όμως, μεταξύ Ηλίου και Δία σου προσφέρει τη δυνατότητα να τα βρεις με τον εαυτό σου. Αν θεωρείς ότι έφτασε η στιγμή να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία, το αστρολογικό τοπίο μοιάζει ιδιαίτερα ευνοϊκό απέναντί σου. Μπορείς, επίσης, να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση μέσα από παρασκηνιακή δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα μπορούσες να επιδιώξεις μία επαφή με έναν έρωτα του παρελθόντος που θα συμβάλλει θετικά στη διάθεσή σου. Αντίστοιχα, εσύ δεσμευμένε, μπορείς να συνδεθείς πιο ουσιαστικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου, σήμερα η ημέρα σε ευνοεί για τυχόν κρυφή δράση. Μπορείς να οργανώσεις τα επιχειρηματικά σου σχέδια ή να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές οφειλές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, καλό μήνα! Η Παρασκευή με την Σελήνη στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο, υπόσχεται πως θα δώσεις μεγάλη βαρύτητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή οικονομικές συνεργασίες. Το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την προσωπική σου ευτυχία, καλοπέραση και κοινωνικοποίηση! Καταλαβαίνεις, σήμερα, ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να έχεις υποστηρικτικούς φίλους ή βοηθητικό κοινωνικό περίγυρο! Βάζεις νερό στο κρασί σου κι επιδιώκεις πιο ισορροπημένες επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, τα πράγματα προχωρούν ομαλά με αρκετές ευκαιρίες, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Το πάθος και η ένταση των συναισθημάτων σου είναι παρόντα, αλλά τα διαχειρίζεσαι καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι αρκετά εξωστρεφής, αλλά και καχύποπτος. Αυτός ο συνδυασμός σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις και παράλληλα να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου, κάνοντας σωστές επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε, Δίδυμε, καλό σου μήνα! Σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό, μάλλον θέλεις να το ρίξεις κι άλλο στη δουλειά! Απορροφάσαι από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, οπότε ακόμη κι όταν σχολάσεις από την εργασία σου, γυρνάς σπίτι και συνεχίζεις να τακτοποιείς άλλες υποχρεώσεις. Το εξάγωνο μεταξύ Δία και Ήλιου σε βοηθά να λάμψεις μέσα στον εργασιακό χώρο, ακόμη και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Διαισθάνεσαι ποιοι συνάδελφοι θέλουν το καλό σου και ποιοι όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν υπάρχει χρόνος για τα αισθηματικά σου, οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό να μην παρατηρήσεις δραστικές μεταβολές. Εσύ που διατηρείς δεσμό, σήμερα προσπαθείτε να τακτοποιήσετε μαζί κάποιες ρουτινιάρικες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα δίνεις όλα στα επαγγελματικά σου, βγάζοντας προς τα έξω την εικόνα ενός έμπιστου συνεργάτη στους υπόλοιπου. Έτσι, ενδυναμώνεις το όνομά σου στον χώρο απασχόλησής σου ή αυξάνεις το πελατολόγιό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, καλό μήνα! Η Παρασκευή σου ανεβάζει τη διάθεση κι εσύ ανυπομονείς να έλθει το Σαββατοκύριακο! Σήμερα η Σελήνη από τον Σκορπιό αυξάνει εμφανώς τον ερωτισμό σου και την ανάγκη για διασκέδαση, φλερτ και αγάπη. Η διαίσθησή σου πιο δυνατή από ποτέ, σε βοηθά να κάνεις σωστές επιλογές. Παράλληλα, το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία είναι μία τυχερή όψη που σε υποστηρίζει σε κάθε επαγγελματική ή προσωπική σου προσπάθεια για να καταφέρεις έναν στόχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι πανέμορφη ημέρα για το ζώδιό σου, μιας και το αστρολογικό σκηνικό μοιάζει αρκετά υποστηρικτικό. Μπορείς να φλερτάρεις, να έχεις κατακτήσεις ή να βιώσεις ξανά τον έρωτα μέσα από τη σχέση που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός. Σου παρουσιάζονται ευκαιρίες συνεργασιών ή γίνεται πιο ενθαρρυντικό το περιβάλλον εργασίας σου. Είσαι περισσότερο εξωστρεφής, ανοιχτόμυαλος, δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες και ξεχωρίζεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντά μου, καλό μήνα! Η Παρασκευή για εσένα αναμένεται αρκετά φιλόδοξη, με το Δία να συναντά τον κυβερνήτη σου, Ήλιο. Επιθυμείς να διακριθείς για όσα έχεις καταφέρει όχι μόνο στο χώρο εργασίας σου, αλλά και έξω, στην κοινωνία! Μαζί, η Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να καταλάβεις πότε είναι καλύτερο να μιλήσεις και πότε να βάλεις μία τελεία. Με τον τρόπο αυτόν, αποφεύγεις τυχόν αντιπαραθέσεις ή παρερμηνείες σε όσα λες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για τα αισθηματικά σου η ημέρα δεν υπόσχεται και κάτι το ιδιαίτερο, σίγουρα όμως το πάθος και ο ερωτισμός σου χτυπούν κόκκινο! Έτσι, κινητοποιείσαι και βρίσκεις ένα νέο φλερτ, ή εντυπωσιάζεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά μπορείς να δεχθείς βοήθεια από τρίτους. Είναι λογικό να επιθυμήσεις να διεκδικήσεις μία αύξηση στη δουλειά σου, μιας και πιστεύεις ότι την αξίζεις. Έχεις εργαστεί σκληρά και φαίνεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου, καλό μήνα! Η Παρασκευή έφτασε κι εσύ επιθυμείς να κάνεις ποιοτικές συζητήσεις και συναντήσεις. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει λίγο να μετράς τα λόγια σου και να σκέφτεσαι πολλαπλά σενάρια για το οτιδήποτε. Μαζί, το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία σε υποστηρίζει προς κάθε προσπάθεια για ουσιαστική σύνδεση με τον περίγυρό σου. Είναι ημέρα συναντήσεων, σημαντικών επαφών, καθώς και μεγάλης κινητικότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα οι εξελίξεις είναι προϊόν της δικής σου προσεκτικής επικοινωνίας στα αισθηματικά. Παράλληλα, εμπνέεις τους άλλους να ανοιχτούν περισσότερο, ώστε να υπάρξει πιο ουσιαστική σύνδεση και σημειώνεις επιτυχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, η αισιοδοξία και η εσωτερική σου δύναμη είναι το κλειδί για την άνοδό σου. Κινείσαι διπλωματικά και μαθαίνεις όσες πληροφορίες χρειάζονται, προκειμένου να συνεχίσεις αργότερα με πιο προσεκτικά βήματα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, καλό σου μήνα. Η Παρασκευή φέρνει δυνατές εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει λιγάκι να ανησυχείς για τα χρήματά σου, ωθώντας σε να ανακαλύψεις νέες διεξόδους. Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιες ανησυχίες για το μέλλον, τις οποίες αντιμετωπίζεις πολύ εποικοδομητικά. Το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία σε βοηθά να αποκτήσεις μία πιο δημιουργική καθημερινότητα και να εργαστείς πιο αποδοτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου είναι σίγουρα πιο ανεβασμένος, αλλά δεν είναι τα αισθηματικά που σε απασχολούν τόσο, σήμερα. Υπάρχουν ευκαιρίες επιφανειακών εξελίξεων που προκύπτουν από το εργασιακό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, το αστρολογικό τοπίο υπόσχεται πολύ όμορφα πράγματα. Έχεις τη δυνατότητα να ενισχύσεις την επαγγελματική σου εικόνα και μακροπρόθεσμα το εισόδημά σου, κατέχοντας μία υπεύθυνη και δημιουργική στάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, καλό μήνα! Ο Μάρτης σε βρίσκει με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οπότε είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι πιο ευαίσθητος και το ένστικτό σου ενδυναμώνεται περισσότερο. Παράλληλα, η Παρασκευή φιλοξενεί και την κορύφωση του εξαγώνου μεταξύ Ηλίου και Δία, οπότε και τα ερωτικά σου βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Κάνεις όμορφους διαλόγους, γεμάτους συναίσθημα. Αν έχεις παιδάκια, η ημέρα προβλέπεται να είναι υπέροχη, εφόσον βρίσκεις χρόνο να επικοινωνήσεις και περάσεις όμορφα μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δίνουν ρεσιτάλ, σήμερα. Το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Δία σου προσφέρει τη δυνατότητα ενός νέου φλερτ ή την ευκαιρία να επικοινωνήσετε πιο γλυκά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να παρατηρήσεις μεγαλύτερη πρόοδο εφόσον χρησιμοποιήσεις την ενισχυμένη δημιουργικότητα κι επικοινωνιακές σου ικανότητες. Μπορείς να εκπλήξεις άνετα συναδέλφους και πελάτες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, καλό μήνα! Ο Μάρτιος έφτασε, μα η Σελήνη από τον Σκορπιό σε κάνει να θέλεις να περάσεις μοναχικά την πρώτη του ημέρα. Κάτι αντίστοιχο επιβεβαιώνει και το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία στα ζώδια του Ιχθύ και του Ταύρου. Με απλά λόγια, αντί να βγεις την Παρασκευή, προτιμάς να την περάσεις σπίτι, με οικεία πρόσωπα, καθώς και να επικεντρωθείς πιο λειτουργικά στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και τις δουλειές του σπιτιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικό σου κόσμος βάλλεται. Οι εσωτερικές σου ανασφάλειες κορυφώνονται και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις μέσα από μία προσεκτική ενδοσκόπηση. Προσπάθησε να καταλάβεις τι επιθυμείς πραγματικά από τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά καλό είναι να μην αναλάβεις παραπάνω ευθύνες από όσες πραγματικά μπορείς να αποπερατώσεις. Μολονότι έχεις εύνοια στα εργασιακά από το αστρολογικό σκηνικό, είσαι ελαφρώς πιο επιρρεπής στα λάθη απροσεξίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, καλό σου μήνα! Σήμερα η Παρασκευή κορυφώνει το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία κι εσύ πλημμυρίζεις ρομαντισμό και όμορφες συζητήσεις ή σκέψεις. Αν έχεις παιδάκια, είναι πολύ καλή στιγμή να επενδύσεις λίγο από το χρόνο σου για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού κάνει ποδαρικό στον Μάρτη και σου προσφέρει μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση και δυνατότητες για περισσότερες γνωριμίες. Κανονίζεις εξόδους κι έρχεσαι σε επαφή με πολύ διασκεδαστικό κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι ο πιο ευνοημένος τομέας για σήμερα. Δεν έχει σημασία αν είσαι σε σχέση ή ελεύθερος, αφού πρόκειται είτε να φτιάξεις την ποιότητα της υφιστάμενου δεσμού σου, είτε να γνωρίσεις έναν νέο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς επίσης να έχεις επιτυχίες. Θα χρειαστεί να παραμείνεις δημιουργικός, αυθεντικός και κοινωνικός. Οι άνθρωποι γύρω σου φαίνονται αρκετά υποστηρικτικοί, οπότε μην διστάσεις να ζητήσεις υποστήριξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, καλό σου μήνα! Ο Μάρτιος ξεκινά με το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία, μια απόλυτα τυχερή όψη που για εσένα ενεργοποιεί γεγονότα σχετικά με τα οικονομικά σου. Έχεις, σήμερα Παρασκευή, τη δυνατότητα να αισθανθείς μεγαλύτερη υλική και ψυχολογική ασφάλεια. Είσαι σε θέση, επιπροσθέτως, να ανακαινίσεις ένα ακίνητο προς εκμετάλλευση. Η Σελήνη από τον Σκορπιό σε καθιστά πιο φιλόδοξο κι αποφασισμένο να τακτοποιήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, οι εξελίξεις είναι λίγες και αργές. Η ανάγκη σου για σταθερότητα και βαθιά σύνδεση είναι ο λόγος που εξετάζεις κάθε σου κίνηση κι επιλέγεις προσεκτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου έρχονται στο προσκήνιο με τη δυνατότητα να τα βελτιώσεις. Εντοπίζεις νέες πηγές εσόδων, ενώ παράλληλα η ευελιξία σου στη δουλειά αποτελεί το λόγο για τον οποίο διακρίνεσαι.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Πολύ όμορφη Παρασκευή έφτασε για εσένα, Ιχθύ μου, μιας και το εξάγωνο Ηλίου και Δία κορυφώνεται μεταξύ του δικού σου ζωδίου κι εκείνο του Ταύρου. Ο Μάρτιος έχει κάνει ένα αισιόδοξο ποδαρικό και σου δωρίζει πολλαπλές ευκαιρίες για γνώση, γνωριμίες, μικρές μετακινήσεις κι ευχάριστες συναντήσεις. Μαζί με όλα αυτά, θα αισθανθείς πιο δημιουργικός και θα σκεφτείς νέες μεθόδους έκφρασης των συναισθημάτων σου. Η Σελήνη στον Σκορπιό αυξάνει την εσωτερική σου δύναμη. Καλό μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορεί να προκύψει ένα δυνατό φλερτ για εσένα που είσαι μόνος. Αντίστοιχα, για εσένα δεσμευμένε, μπορείς να επιδιώξεις να επαναφέρεις τον ρομαντικό διάλογο στην υφιστάμενη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου φέρουν καλές εξελίξεις χάρη στις δικές σου ενισχυμένες επικοινωνιακές δεξιότητες. Διαπραγματεύεσαι σωστά, συλλέγεις πληροφορίες και μπορείς να διεκδικήσεις μία καινούρια συμφωνία.

oroskopos.gr 

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ