Εύκολα ο Μαραθώνας πέρασε με 3-0 από το Μαρτινέγκο

Petite Perle 300×250

Ο Μαραθώνας χωρίς να εντυπωσιάσει, κατάφερε να ξεπεράσει το «εμπόδιο» του Μαρτινέγκο, επικρατώντας 0-3 σε παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (3/3) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μαραθώνας  μόλις στο 4ο λεπτό μετά απο κόρνερ του Στρατηγάκη, ο Χουστουλάκης με δυνατή κεφαλιά έκανε το 0-1, ενώ στο 6' ο Βατσινάς έχασε ευκαιρία σε σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 10' πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Χαρωνιτάκη να μην μπορεί να βρει στόχο.

Ο Μαραθώνας πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 25' με τον Λάμα με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ στην απέναντι γωνία, ενώ στο 31', στο 34' και στο 36', ο Μαραθώνας απείλησε με τους Στρατηγάκη-Χαραλαμπάκη, χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη ο Μαραθώνας απείλησε στο 50' με τον Γωνιανάκη, στο 56' με τον Βαμβουκάκη, στο 62' με τον Στρατηγάκη και στο 75' με τον Βατσινά, χωρίς να καταφέρει να πετύχει άλλο τέρμα.

Το τρίτο γκολ του Μαραθώνα ο Ιωσήφ Χαραλαμπάκης  πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ξαφνικό δυνατό μακρινό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μαρτινέγκο: Λούρος,Καρανικόλας(85'Νικολιδάκης),Νέζα,Γρηγορίου(59'Σαχού),Κίτσιος,Κορδονούρης,Μπουμπάκης,Ξυδάκης,Χαρωνιτάκης,Ελ Γιαχάουι,Παπουτσάκης(85'Μακατουνάκης)
Μαραθώνας: Δομοσίδης,Βαμβουκάκης,Γωνιανάκης(72'Πιντίλι),Λάμας(71'Λεμονάκης),Ντερβισάι(59'Χαραλαμπάκης),Χαραλαμπάκης, Χουστουλάκης,Χρονάκης(59'Μπαλτατζής),Σταματάκης,Βατσινάς,Στρατηγάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ