Πένθος για τον Βασίλη Τερλέγκα που πέθανε η μητέρα του

Petite Perle 300×250

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Βασίλης Τερλέγκας, καθώς την περασμένη Πέμπτη (29/2), έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Στα social media, πλήθος θαυμαστών του τραγουδιστή έσπευσαν να του στείλουν «συλλυπητήρια» και ευχές για δύναμη και κουράγιο στον, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνει.

Πέθανε η μητέρα του Βασίλη Τερλέγκα

Ο Βασίλης Τερλέγκας, που αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στο Cabana Live Stage μαζί με την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Μανώλη Κονταρό, βρέθηκε κανονικά χθες βράδυ (1/3) στο πρόγραμμα του μαγαζιού και τραγούδησε παρά το πένθος που βιώνει.

Ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί κανονικά και απόψε Σάββατο στο Cabana Live Stage, αποδεικνύοντας τον επαγγελματισμό του και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες του.

«Τσακίζει» καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς: «Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου…» – Το σπαρακτικό μήνυμα για τη μητέρα του

Επώδυνες στιγμές περνάει ο Γιώργος Γιαννιάς, που πρόσφατα έχασε τη μητέρα του, η κηδεία της οποίας έγινε το πρωί της Παρασκευής (1/3).

«Ο έρωτας του αιώνα! Η ιστορία αγάπης που την ζήλεψαν όλοι… Ο Στέφανος και η Μαρία. Οι γονείς μου… ό,τι περισσότερο αγάπησα. Είναι πάλι μαζί μετά από 5 μήνες, αγκαλιά. Τόσο άντεξε μακριά της.

Καλό ταξίδι έρωτα μου, καψούρα μου, κολώνα του σπιτιού μας και καλέ δίκαιε άνθρωπε.. Εσύ που ένωνες όλους μας και μας έμαθες να αγαπάμε την οικογένεια μας και να είναι ασπίδα ο ένας για τον άλλον.. εσύ και μόνο εσύ!», έγραφε ο Γιώργος Γιαννιάς στη ανάρτησή του στο Instagram, λίγο πριν πει το τελευταίο αντίο στη μητέρα του.

«Άδικα έφυγες και δε θα το αφήσω έτσι μάνα μου.. θα σ' αγαπώ μέχρι τον θάνατο, πιο πολύ και από εμένα και θα σε τιμώ.. Πες τον ντέρυ μας ότι τον αγαπώ πολύ και μου λείπει αβάσταχτα. Να είστε αγκαλιά συνέχεια! Μέχρι να ξαναβρεθούμε», κατέληγε στο δημόσιο μήνυμά του ο τραγουδιστής.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την ταφή της μητέρα του, ο Γιώργος Γιαννιάς επανήλθε με νέα δημοσίευση για εκείνη στο Instagram, αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία και γράφοντας ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετισμού.

Πηγή: www.athensmagazine.gr

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ