Survivor 2024: Υπό διάλυση οι Μαχητές αυτή είναι η πρώτη υποψηφιότητα

Petite Perle 300×250

Ο κακός χαμός επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην Μπλε καλύβα. Από την έλευση του James & της Σταυρούλας και ύστερα, η ομάδα έχει εμφανώς κοπεί στα δύο. Οι κόντρες ανάμεσα στις δύο παρέες γίνονται όλο και συχνότερες, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι έφτασαν να μοιράσουν στα 2 τις προμήθειες.

Εκτός των υπολοίπων η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει και τα απανωτά ζητήματα διαφόρων παιχτών με τον Γιάννη Περπατάρη. Δώρα, Σταμάτης και πλέον και Aira, έχουν εκφραστεί ξεκάθαρα κατά του παίχτη και μάλιστα με σκληρούς χαρακτηρισμούς. Η Aira μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα για τη συμπεριφορά που αντιμετωπίζει.

Οι Μαχητές ηττήθηκαν στον τελευταίο αγώνα ασυλίας, και όλη αυτή η αναμπουμπούλα θεωρήθηκε από κάποιους ότι έδωσε πάτημα σε μία υποομάδα εντός της ομάδας να πάει στο Συμβούλιο και να παρουσιάσει άλλα κρητήρια για την ψηφοφορία, και όχι αγωνιστικά.

Με αυτό το σκεπτικό, στο Συμβούλιο που ακολούθησε υπήρχε διάχυτη η ανησυχία ότι ενδεχομένως η ομάδα να παραστρατήσει για ακόμα μια φορά από την ορθολογική ψηφοφορία με αγωνιστικά κρητήρια. Η τοποθέτηση παικτών προς αυτή την κατεύθυνση προκάλεσε αντιδράσεις και μεγάλη ένταση ανάμεσα στα μέλη των Μαχητών.

Τελικώς η ομάδα ψήφισε τη Μαριλίνα και μάλιστα με συντριπτική πλειοψηφία. Η παίκτρια αποκάλυψε ότι έλαβε περισσότερες ψήφους του αναμενομένου γιατί η ίδια ζήτησε από συμπαίκτες της να την στείλουν στη μονομαχία.

Έχασαν Δαλάκα, κέρδισαν ασυλία οι Διάσημοι – Ενθουσιασμός με τον νέο παίκτη

Μετά από μία εξοντωτική διαδικασία αποχώρησης, η ομάδα των Κόκκινων βρέθηκε ακόμη πιο ζημιωμένη από πριν. Στις ήδη σημαντικότατες απουσίες του Σάββα και της Ασημίνας, ήρθε να προστεθεί εκείνη της καλύτερης παίκτριάς τους, της Κατερίνας Δαλάκα.

Για καλή τους τύχη οι Διάσημοι αλλά και οι Μαχητές πήγαν στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία ενισχυμένοι με μια ανρική προσθήκη για κάθε ομάδα. Ο Παντελής Γιαννακάκης μπήκε στην ομάδα των Μπλε, ενώ ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους στους Κόκκινους. Ο τελευταίος κατάφερε να φέρει δύο νίκες στο ντεμπούτο του και να αποτελέσει παράγοντα κλειδί για την τελική επιτυχία.

Ένα ακόμα σημείο που μάλλον έκανε τους Μαχητές να καταλάβουν ότι μάλλον δεν θα κερδίσουν, ήταν ο πρώτος πόντος που έφερε για την ομάδα ο Νίκος Ρικουνάκης, τον οποίο συνδύασε με έναν εντυπωσιακό πανηγυρισμό.

Τον τελευταίο πόντο και την ασυλία που συνοδευόταν από έπαθλο φαγητού, έφερε ο Ντάνιελ απέναντι στον Σταμάτη.

Πηγή: skai.gr

 

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ