ΗΠΑ: Συνετρίβη μονοκινητήριο αεροσκάφος στο Νάσβιλ

Petite Perle 300×250

Μονοκινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη μεταξύ του σημείου 202 του I-40 και του αεροδρομίου John C. Tune, στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, λίγο πριν από τις 8 μ.μ. το βράδυ της Δευτέρας. Οι αρχές λένε ότι το αεροπλάνο αντιμετώπιζε προβλήματα με τον κινητήρα και την ισχύ.

Σύμφωνα με το newschannel 5, δεν προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα ή κτίρια – το αεροπλάνο συνετρίβη ακριβώς πίσω από ένα Costco στο 6600 block of Charlotte Pike. Ωστόσο, η αστυνομία της Μετρό αναφέρει ότι αρκετοί άνθρωποι που επέβαιναν στο αεροπλάνο είναι νεκροί. Το αεροπλάνο έπιασε φωτιά μετά τη σύγκρουση.

«Λυπούμαστε για την απώλεια των ψυχών»

Αμέσως μετά την συντριβή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Μέτρο Νάσβιλ έφτασε στο σημείο και είδε ισχυρή πυρκαγιά, την οποία τα συνεργεία κατάφεραν να σβήσουν γρήγορα, ενώ διατήρησαν στοιχεία για την έρευνα.

«Λυπούμαστε για την απώλεια των ψυχών που επέβαιναν στο αεροσκάφος, αλλά είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που κάνουν όλοι για να σταθεροποιήσουν το περιστατικό και να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχουν επιπλέον θύματα», δήλωσε η υπεύθυνη ενημέρωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Μετρό, Kendra Loney.

Άγνωστος ο αριθμός των νεκρών

Ακόμη, η υπεύθυνη ενημέρωσης ανέφερε ότι υπήρχαν κομμάτια του αεροπλάνου διασκορπισμένα στη σκηνή, αλλά τα συνεργεία τα μάζεψαν γρήγορα και φρόντισαν να είναι ασφαλή για όσους περνούσαν από εκεί.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει ότι δεν γνωρίζει ακόμη τον συνολικό αριθμό των ατόμων που επέβαιναν στο αεροπλάνο όταν αυτό συνετρίβη. Διερευνούν το περιστατικό, μαζί με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών.

Δείτε το βίντεο

πηγή: www.in.gr

Κόσμος - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ