Σοκάρει η μαρτυρία της 14χρονης που γέννησε στο Ρέθυμνο

Petite Perle 300×250

"Είπα ψέματα για τον πατριό μου, το παιδί είναι ενός 48χρονου – Έκανα λάθος, πήγα μαζί του 5-6 φορές" 

Σοκάρει η μαρτυρία της 14χρονης στο Ρέθυμνο που πριν από λίγες ημέρες γέννησε ένα μωρό και πλέον ο πατριός και δύο φίλοι του βρίσκονται στα γρανάζια της Δικαιοσύνης καθώς ήταν ανήλικη. Η ίδια η ανήλικη φαίνεται να ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της παρά το γεγονός ότι θα γίνει τεστ DNA στους τρεις άνδρες. Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του πατριού λέει ότι είχε πει ψέματα για εκείνον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι αυτό είχε πει σε κάποιον από τους μεγαλύτερους άνδρες ότι ο πρώτος άνδρας με τον οποίο είχε σεξουαλική επαφή ήταν ο πατριός της. Δεν το κατέθεσε η ίδια στις αρχές αλλά ένας εκ των άλλων δύο συλληφθέντων.

Σήμερα η 14χρονη αρνείται ότι είχε απρεπείς σχέσεις με τον πατριό τον οποίο αναγνωρίζει ως πατέρα της και μιλάει για τον άνδρα με τον οποίο απέκτησε παιδί σύμφωνα με την ίδια: «To παιδί το έχω στην αγκαλιά μου. Είναι κορίτσι. Είμαι μια χαρά αλλά ότι κρατείται ο πατέρας μου τζάμπα… Θα ήθελα να βγει επειδή είπα εγώ κάτι ψέματα.

Ότι ο πατριός μου κοιμήθηκε μαζί μου. Μου λένε ότι θα μου πάρουν το μωρό. Ο άνθρωπος που είχαν σχέσεις είναι 48 και είναι φίλος του πατέρα μου.

Ήταν ένα λάθος και τότε δεν ήξερα τι θέλω και έγινε. Έγινε 5-6 φορές με τη θέλησή μου. Ο μπαμπάς μου ο βιολογικός δεν ξέρω που μένει.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ