Διοικητική υποστήριξη αποκτά ο Κρουσώνας, το Λουτράκι και οι Κορφές

Στη θέση αυτή τοποθετείται η υπάλληλος του δήμου Μαλεβιζίου, Μαρία Τερζίδου

Petite Perle 300×250

Δεκτό έγινε το αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Κρουσώνα και το γραφείο αποκτά υπάλληλο για να ενισχύσει σημαντικά το έργο της οργάνωσης της Κοινότητας.
Το αίτημα αυτό είχε θέσει ο πρόεδρος Κώστας Πιτσικάκης όπως ήδη έχει γράψει η Φωνή του Μαλεβίζιου από την πρώτη του συνεδρίαση και μετά από αυτή την κίνηση θα ακολουθήσει και η ημέρα του πολίτη όπως ήδη έχει κάνει η Ροδιά.

Σύμφωνα με την απόφαση της αρμόδιας αντιδημάρχου Μαρίνας Βογιατζή, στη θέση αυτή τοποθετείται η δημοτική υπάλληλος Μαρία Τερζίδου που μέχρι και την κατάργηση του ΔΟΚΚΑΠΑΜ, ήταν προϊσταμένη του τμήματος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου.

Μέχρι την νέα αντικατάσταση τη  τήρηση των πρακτικών είχε επίσης ο δημοτικός υπάλληλος κ. Εμμανουήλ Δρακάκης.

Με τη νέα απόφαση η κα Τερζίδου στελεχώνει πλέον σε μόνιμη βάση και όχι αποσπασματικά τη  Δημοτική Κοινότητα Κρουσώνα για τη διεκπεραίωση όλων των διοικητικών ζητημάτων της περιοχής ενώ παράλληλα θα συνεισφέρει στην οργάνωση και στην τήρηση των πρακτικών των Τοπικών Κοινοτήτων, Κορφών και Λουτρακίου.

Η απόφαση της αντιδημάρχου Μαρίνας Βογιατζή αναφέρει:

«Τροποποιούμε τη με αρ. 2664/2023 (ΑΔΑ: 9485ΩΛΣ-ΤΒ0) απόφαση του Δημάρχου Μαλεβιζίου περί Ορισμού Ειδικών Γραμματέων του Δημοτικού Συμβουλίου για την τήρηση των πρακτικών των συνεδριάσεων και πρακτικογράφων των Συμβουλίων των Κοινοτήτων του Δήμου Μαλεβιζίου πέρα από το υποχρεωτικό ωράριο εργασίας τους για το έτος 2024, ως προς τον ορισμό του υπαλλήλου Εμμανουήλ Δρακουλάκη του Ιωάννη, κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων ως πρακτικογράφου του συμβουλίου των Κοινοτήτων Κρουσώνα, Λουτρακίου και Κορφών και ορίζουμε στη θέση αυτού από 19/3/2024 την υπάλληλο Μαρία Τερζίδου του Αναστάσιου κλάδου ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας ειδικότητας ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών".

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ