Ρόδος: Νάρκη από την Ουκρανία βρέθηκε σε παραλία από διερχόμενο

Petite Perle 300×250

Νάρκη που φέρεται να προέρχεται από την Ουκρανία ξεβράστηκε σε παραλία της Ρόδου. Πολίτης την εντόπισε και την έβγαλε από το νερό, ενημερώνοντας στη συνέχεια τις Αρχές για το παράξενο εύρημά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το Mega, η νάρκη φαίνεται να ξεκίνησε το «ταξίδι» της μετά από έκρηξη φράγματος στην Ουκρανία. Τότε οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει πως μπορεί να φτάσουν οι νάρκες μέχρι και τη Μεσόγειο.

Ο πολίτης την είδε μέσα στα ρηχά της παραλίας και, επειδή του κίνησε την περιέργεια, αποφάσισε να την πάρει στα χέρια του και να τη βγάλει στη στεριά.

Νόμιζε πως επρόκειτο για κάποιο αντικείμενο αξίας, όπως είπε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά όταν ανέβασε μία εικόνα στα social media οι διαδικτυακοί του φίλοι τον ενημέρωσαν για το τι είναι.

Τότε, κάλεσε το Λιμενικό που μετέβη στο σημείο για να εξετάσει τη νάρκη.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πού βρίσκεται η νάρκη τώρα, αλλά το ίδιο μέσο σημείωσε πως θα ζητούνταν βοήθεια από πυροτεχνουργούς.

Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό εάν η νάρκη ήταν απενεργοποιημένη.

Ο κ. Γιώργος Καραμολέγκος, ο οποίος τη βρήκε, σημείωσε πως είχε βγει μία βόλτα στην παραλία όταν και την είδε. «Γυάλιζε πολύ από μακριά και πηγαίνοντας πιο κοντά, ήταν στο χώμα». 

«Από περιέργεια και μόνο την πήρα» δήλωσε και σημείωσε πως «δεν κατάλαβα τι ήταν, φαινόταν σαν κάτι πολύτιμο».

«Είδα το ρεπορτάζ για τον νεαρό με τη φωτοβολίδα και φαντάστηκα τι θα μπορούσα να πάθω εγώ με τη νάρκη» είπε.

πηγή: www.reader.gr

 

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ