Στην τελευταία του κατοικία ο Μιχάλης Βιστάκης (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Θλίψη και πόνος σήμερα το απόγευμα στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου στο Γάζι στην εξόδιο ακολουθία για το Μιχάλη Βιστάκη.

Καθολική η συμμετοχή του κόσμου, όπου μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, οι Βουλευτές Ηρακλείου Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, Ελένη Βατσινά, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Σκουλάς, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Μαλεβιζίου Λευτέρης Καλλέργης, οι Αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Παρασύρης, Άρης Σαλούστρος, Μανώλης Βίστης, Μαρίνα Βογιατζή, Γρηγόρης Περυσινάκης, ο τέως Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ο τέως Δήμαρχος Γαζίου Γιώργος Μαρκογιαννάκης και ο τέως Πρόεδρος του Δ.Σ Μαλεβιζίου Σπύρος Καλλέργης.

Τραγικές φιγούρες η αγαπημένη του σύζυγος Αγγελική, τα παιδιά του Μαρία, Ελευθερία, Μαρία και τα εγγόνια που αποχαιρέτησαν το δικό τους άνθρωπο.

Επικήδειο φανερά συγκινημένος εκφώνησε ο Βασίλης Ξημέρης που είχε συνεργαστεί στενά με τον εκλιπών στην Κοινότητα και μετέπειτα στο Δήμο Γαζίου.

Επίσης με τρεμάμενη φωνή αναφέρθηκε και αποχαιρέτησε με το δικό της τρόπο εκ μέρους της οικογένειας η κόρη του Ελευθερία Βιστάκη.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου ανάγνωσε ο Πρόεδρος του Λευτέρης Καλλέργης ο οποίος δήλωσε ότι εν ευθέτω χρόνο θα αναληφθούν πρωτοβουλίες για να τιμηθεί όπως αρμόζει ο Μιχάλης Βιστάκης.

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ